A húsos szakma támogatja az ellenőrzéseket
A szakma úgy becsüli a boltokban kapható húsáruk 40 százaléka feketevágásból származik. A tisztességes cégek termékükhöz nevüket adják, s vállalják érte a felelősséget.
Berczik Attila, a Magyar Húsiparosok Szövetségének ügyvezető
titkára
úgy véli, a tisztességes, nevüket vállaló
cégek maximálisan támogatják az
ellenőrzés minden formáját. Különösen akkor, ha ez konzekvenciákkal is jár. Úgy gondolja, a vásárlót becsapó, vagy a tisztességes élelmiszeripari
szereplőknek kárt okozó bűnözőket, szélhámosokat keményen kell büntetni. Ez
csak úgy lehetséges, hogyha eltiltják azokat a tevékenységtől, és a szabályok ellen
vétő üzleteket bezárják.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fogyasztóvédelmi kiválóságok díjazása: elismerték a 2024. év legjobbjait
Az idei év kiemelkedő fogyasztóvédelmi referensei és különdíjazottjai vehették át…
Tovább olvasom >KSH: az ipari termelés 0,2 százalékkal mérséklődött októberben
Októberben az ipari termelés volumene 0,2, munkanaphatástól megtisztítva 3,1 százalékkal…
Tovább olvasom >A technológiai fejlődés és az üzleti utazások
Az International Workplace Group (IWG) – a hibrid munkamegoldások piacának…
Tovább olvasom >