A húsos szakma támogatja az ellenőrzéseket
A szakma úgy becsüli a boltokban kapható húsáruk 40 százaléka feketevágásból származik. A tisztességes cégek termékükhöz nevüket adják, s vállalják érte a felelősséget.
Berczik Attila, a Magyar Húsiparosok Szövetségének ügyvezető
titkára
úgy véli, a tisztességes, nevüket vállaló
cégek maximálisan támogatják az
ellenőrzés minden formáját. Különösen akkor, ha ez konzekvenciákkal is jár. Úgy gondolja, a vásárlót becsapó, vagy a tisztességes élelmiszeripari
szereplőknek kárt okozó bűnözőket, szélhámosokat keményen kell büntetni. Ez
csak úgy lehetséges, hogyha eltiltják azokat a tevékenységtől, és a szabályok ellen
vétő üzleteket bezárják.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Közös gondolkodás, tudatos megújulás: fordulópontjához érkezett a magyar retail ingatlanpiac
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Van még tér a bővülésre a magyar boltokban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Ételallergia, ételintolerancia, keresztallergia: helyezzük képbe magunkat!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
