A hosszú hétvégék felpörgették a OTP SZÉP-kártya felhasználását

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 05. 06. 10:31

A hosszú hétvégék az idén jelentősen felpörgették az OTP SZÉP-kártya költéseket, a 2013-as juttatások közel 97 százalékát kártya birtokosok már felhasználták – közölte az OTP-csoport kedden az MTI-vel.

Otp-szepA május elsejei hosszú hétvégén több mint 79 millió forintnyi olyan juttatást használtak fel az OTP SZÉP-kártya birtokosai, amelyeknek idén május 31-én lejár az érvényessége, a plasztiklapokra 2013-ban feltöltött juttatások közel 97 százalékát már elköltötték a dolgozók.

Kuhárszki András, az OTP Bank bankszámla főosztályának igazgatója a közleményben hangsúlyozza, a munkáltatóknak és a munkavállalóknak egyaránt érdeke, hogy a kártyabirtokosok felhasználják a SZÉP-kártyán lévő juttatásaikat.

Az OTP SZÉP-kártya országszerte több mint 26 000 elfogadóhellyel rendelkezik, ahol a kártyabirtokosok több mint 46 000 felhasználási lehetőség közül választhatnak.
Közleményében az OTP arra hívja fel a figyelmet, hogy a kártyatulajdonosok ellenőrizzék egyenlegeiket, és használják fel a 2013-as juttatásokat.

Az OTP SZÉP-kártyákon lévő 1,7 milliárd forintnyi lejáró összeg felhasználására egy hónapja maradt az érintett munkavállalóknak, június elsején a 2013-ban feltöltött összegek már nem költhetők el, az ott maradó összeget a kibocsátó OTP Pénztárszolgáltató június 30-ig visszautalja az érintett kártyabirtokos munkáltatójának, ezek az összegek a munkavállaló számára elvesznek – hívja fel a figyelmet az OTP. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink