A HORECA szektor az Alimentaria+Hostelco 2026-tal közösen formálja a vendéglátás jövőjét
A spanyol vendéglátóipar vezető szervezetei teljes támogatásukat adták az Alimentaria+Hostelco 2026 szakkiállításhoz, amely a foodservice-től kezdve, a cateringen át egészen a vendéglátásban használatos berendezésekig a teljes HORECA-ökoszisztémát felöleli.
A 2026. március 23–26. között a barcelonai Fira Gran Via központban megrendezésre kerülő rendezvény új kiállítóterekkel és nemzetközi konferenciaprogrammal keresi a választ a jövő kihívásaira.
Az együttműködő szervezetek között van a Hostelería de España, amely több mint 300 ezer vállalkozást képvisel, valamint a FACYRE, amely 8 ezer séfet és cukrászt tömörít. A FEDIS HORECA első alkalommal tartja országos kongresszusát a kiállítás keretében, tovább erősítve az esemény mint szakmai találkozóhely szerepét.
Az innováció legfőbb tere a szakma legnagyobb innovációs és üzleti platformja, a Horeca Hub lesz, ahol a fenntarthatósággal, a digitalizációval, az élelmiszerbiztonsággal és az új fogyasztói igényekkel kapcsolatos kérdések kerülnek megvitatásra. Újdonságként jelenik meg a Horece Hubon belül a szektor átalakulását elemzi The Shift.
Az Imagine Foodservice Europe konferencia nemzetközi szakértőket hoz Barcelonába: Alexandre Simon (Burger King France), João Almeida (YUM! Brands), David Portalain (Circana USA) és Henry McGovern (McWin) a gyorséttermi piac, a globális márkaépítés és a trendek alakulását mutatják be. A programpontok között szerepel az AI vendéglátásban betöltött szerepének, valamint a kiszállítás jövőjének áttekintése is.
Az esemény keretében kerül sor a World Association of Chefs Societies szervezésében az első Nemzetközi Szakácsbajnokságra, valamint a HORECA Awards 2026 díjátadóra. Az előbbi lesz Spanyolország első professzionális szakács-csapatbajnoksága.
A szervezők mintegy 3 300 kiállítóra és 110 ezer látogatóra számít, akik közül várhatóan minden negyedik külföldről érkezik, megerősítve a vásár vezető szerepét az üzleti networkin és az innováció terén.
Kapcsolódó cikkeink
140 millió euróból alakítja át spanyolországi jégkrémgyárát a Ferrero
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Bővíti a Bel a The Laughing Cow gyártását Spanyolországban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Alimentaria+Hostelco 2026: rekord nemzetközi részvétel várható Barcelonában
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
A retail-szektor kihívásai: válságállóbbá edződött a kiskereskedelem
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Hogyan kerülhetőek el az online vásárlás bosszúságai?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Eljött a céges karácsonyok ideje: pénzkidobás vagy jó buli?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
