A Honvédkórház is Unilever-adomány kapott

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 04. 26. 08:13

Az Unilever Magyarország 2021. április 23-án adta át a budapesti Honvédkórháznak azt az 1000 darab, szépségápolási és tisztítószerekből álló, összesen körülbelül 5 millió forint értékű ajándékcsomagot, amellyel a vállalat az intézmény dolgozóinak szeretné megköszönni helytállásukat.

Az Unilever ezzel folytatja a tavaly a járványhelyzetre reagálva elindított adományozási programját, amelynek keretében eddig több mint 300 millió forint értékű termékkel segítette a pandémia elleni védekezésben részt vevők munkáját.

Az Unilever Magyarország három gyártóbázissal rendelkezik hazánkban: a 15 milliárd forintos bővítés alatt álló nyírbátori háztartásvegyipari egységben többek között Domestos, Flóraszept és Coccolino termékek készülnek, a veszprémi Algida üzemben gyártják a közismert Magnum és Carte d’Or jégkrémeket, Röszkén pedig a Knorr levesporok és levesalapok, illetve tésztaételek mellett a Delikát ételízesítőket.

„Bár a járványhelyzet miatti korlátozások az Unilever olyan fontos üzletágait is érzékenyen érintették, mint a jégkrémek vagy a közétkeztetésbe szánt professzionális termékek, kötelességünknek éreztük, hogy folyamatosan segítsük és elismerjük a pandémia ellen küzdők munkáját” – mondta az Unilever Magyarország ügyvezetője, Alberto Di Leo.

Széll-Lengyel Krisztina, az Unilever kommunikációs vezetője adja át az ajándékcsomagot  Prof. Dr. Wikonkál Norbertnek, az MH EK Honvédkórház főigazgatójának.

Kapcsolódó cikkeink