A hogatec a költségtakarékosságra fókuszál
Költségtakarékossági megoldásokra fókuszál a vendéglátó- és szállodaipar idei technológiai szakvására, a szeptember 12 és 15. között megrendezett hogatec Düsseldorfban.
A vásár látogatói különösen sok energia megtakarítást célzó újdonsággal ismerkedhetnek meg. Sokféle eszközt mutatnak be a szakma által keresett megoldásokra a hogatec kiállítói.
"Most, amikor a költségek növekednek, a forgalom viszont stagnál, különösen fontossá vált, hogy egy étterem vagy szálloda átlagosan 15 százalék költségtakarékossági potenciállal rendelkezik" – tájékoztat Máté Szilvia, a düsseldorfi vásár magyarországi képviselője.
Melegvíz-szolgáltató és szellőző berendezésekhez automatikus kapcsolóórákat ugyanolyan gyorsan be lehet építeni, mint zuhanyrózsákba a vízsugarat korlátozó eszközt vagy minibárokba hőmérséklet-szabályozókat. De idetartoznak az energiatakarékos világítótestek is. Említést érdemelnek az indukciós főzőfelületek, amelyek integrált edényfelismerője feleslegessé teszi a tűzhelylapok kikapcsolását.
"Energiatudatos működésé a jövő – mutat rá Máté Szilvia. – A fogyasztókban rokonszenvet keltenek a környezetet is kímélő, költséghatékony megoldásokat használó üzletek. Támogatja őket az ipar, ahogyan számos energiatanácsadó szakember is, aki a vendéglátásra specializálódott. A hogatec kiállítói nem csak a költségek csökkentését célozzák meg, mert újdonságaik a működésben és a designban is értéket nyújtanak” – írja az esemenymenedzser.hu.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A Trade magazin idén is megkérdezi az Olvasói véleményét a karácsonyi tv-reklámokról! Szavazzon Ön is!
A közönségszavazás 2024. december 12. és 19. között zajlik. 🎁…
Tovább olvasom >FRUIT LOGISTICA 2025: Számos innovációval várja az érdeklődőket a kiállítás
A nemzetközi gyümölcs- és zöldségkereskedelem képviselői 2025-ben ismét Berlinben találkoznak.…
Tovább olvasom >EuroCIS 2025: Komoly érdeklődés mutatkozik a kiskereskedelmi technológia szakvására iránt
Az Amazon és a TikTok nemrég egy olyan megállapodást kötött,…
Tovább olvasom >