A helyi íz, a bioélelmiszer lesz a nyerő
Szakértők szerint a jövőben a vendéglátásban és az otthoni konyhákban is nagyobb rangja lesz a friss, szezonális, helyi élelmiszerekből komponált, az adott környékre jellemző fogásoknak.
A biotermékek előretörése
az egész világon jellemző. Néhány
nyugat-európai országban a vendéglátóhelyeken
már kínálnak normál vagy bio
alapanyagokból készült ételeket. Általában
csak néhány fogás készül ebből az
eleve drágább nyersanyagból, de a kereslet
irántuk egyre növekszik főleg Németországban
és Ausztriában.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Balatoni Turizmus Szövetség: kiemelkedő forgalomnövekedést hozhat a húsvéti hosszú hétvége a Balaton régióban
A szállodák előfoglalási adatai szerint a Balaton régió turizmusában kiemelkedő…
Tovább olvasom >A Magyar Fagylalt Napján idén több száz cukrászdában várják a családokat
2025. május 8-án ismét megrendezik a Magyar Fagylalt Napját, amikor…
Tovább olvasom >