A helyi íz, a bioélelmiszer lesz a nyerő
Szakértők szerint a jövőben a vendéglátásban és az otthoni konyhákban is nagyobb rangja lesz a friss, szezonális, helyi élelmiszerekből komponált, az adott környékre jellemző fogásoknak.
A biotermékek előretörése
az egész világon jellemző. Néhány
nyugat-európai országban a vendéglátóhelyeken
már kínálnak normál vagy bio
alapanyagokból készült ételeket. Általában
csak néhány fogás készül ebből az
eleve drágább nyersanyagból, de a kereslet
irántuk egyre növekszik főleg Németországban
és Ausztriában.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A magyar-izraeli turisztikai kapcsolatok erősek
Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden hivatalában fogadta Hájim Kac izraeli…
Tovább olvasom >2024 vendéglőse
Idén az Év Vendéglőse díjat Rácz Mihálynak, a családi vállalkozásban…
Tovább olvasom >Világszintű megaprodukciót valósít meg a magyar rendezvényszervező cég
Ötórás Depeche Mode koncertet állít színpadra egy magyar rendezvényszervező cég,…
Tovább olvasom >