A helyi íz, a bioélelmiszer lesz a nyerő
Szakértők szerint a jövőben a vendéglátásban és az otthoni konyhákban is nagyobb rangja lesz a friss, szezonális, helyi élelmiszerekből komponált, az adott környékre jellemző fogásoknak.
A biotermékek előretörése
az egész világon jellemző. Néhány
nyugat-európai országban a vendéglátóhelyeken
már kínálnak normál vagy bio
alapanyagokból készült ételeket. Általában
csak néhány fogás készül ebből az
eleve drágább nyersanyagból, de a kereslet
irántuk egyre növekszik főleg Németországban
és Ausztriában.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >