A helyi íz, a bioélelmiszer lesz a nyerő
Szakértők szerint a jövőben a vendéglátásban és az otthoni konyhákban is nagyobb rangja lesz a friss, szezonális, helyi élelmiszerekből komponált, az adott környékre jellemző fogásoknak.
A biotermékek előretörése
az egész világon jellemző. Néhány
nyugat-európai országban a vendéglátóhelyeken
már kínálnak normál vagy bio
alapanyagokból készült ételeket. Általában
csak néhány fogás készül ebből az
eleve drágább nyersanyagból, de a kereslet
irántuk egyre növekszik főleg Németországban
és Ausztriában.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ízvarázslás
A Nendo dizájnstúdió olyan poharat készített Japán legrégebbi sörmárkája, a…
Tovább olvasom >Sör felsőfokon
A BGE Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar magyar sörkultúráról szóló…
Tovább olvasom >Hóna alatt konyhapultjával… – A nap videója
Íme egy profi eszköz főzni tudók kempingezéséhez: a ComplEAT a…
Tovább olvasom >