A Heinekent idén nyáron a vendégek csapolják

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 05. 05. 11:36

A Heineken idén nyáron a fogyasztók kezébe adja a felejthetetlen sörözés kulcsát: képzett csapoló mesterei segítségével bárki saját magának csapolhatja a világ egyik legnépszerűbb prémium sörét. A Heineken önkiszolgáló sörcsapjai egész nyáron át több budapesti helyszínen lesznek megtalálhatók a Star Serve programsorozat részeként.

Heineken_Star_Serve_2015_1
A tökéletes csapolt sör élményét a csapolás körülményei, így például a sör és a pohár hőmérséklete, a csapolás technikája és a sörhab vastagsága is döntően befolyásolja. A tökéletes sörcsapolás 5 lépését bárki megtanulhatja a Heineken képzett csapoló mestereitől, aki ellátogat a Star Serve program belvárosi helyszíneire és vásárol két korsó Heinekent, amit aztán magának csapolhat le a kifejezetten erre a célra felállított Star Serve sörcsapon.

„Két éve indult el Magyarországon is a nemzetközi Heineken Star Serve program. Célja, hogy a csapolt Heineken a lehető legmagasabb minőségben kerüljön a fogyasztók elé. A programban eddig vendéglátóhelyek pultosainak biztosítottunk professzionális képzést, amelynek keretein belül elsajátították a tökéletes sörcsapolás mesterfogásait. Idén a fogyasztók bevonásával frissítjük fel a programot, mégpedig azzal, hogy saját maguknak csapolhatják a Heinekent, ezzel még inkább felejthetetlenné tesszük számukra a sörözés élményét” – mondta el Lőrincz Barbara, a Heineken márka menedzsere.

A Star Serve program májustól szeptemberig összesen húsz budapesti vendéglátóhelyre látogat el. A Heineken csapoló mesterei és a Star Serve sörcsapok csütörtök, péntek és szombat esténként 7 órától éjfélig egyszerre öt helyszínen lesznek megtalálhatók.

A tavalyi nemzetközi Star Serve program sikeres magyar szerepléssel zárult le 2015. április 22-én Amszterdamban, annak a versenynek a nemzetközi döntőjével, amelyben a Heineken-országok legjobb csaposai vettek részt. A magyar versenyző kiválasztására a tavalyi Mastercard Balaton Soundon került sor, az elsőként megrendezett magyar döntőben, ahol Harai István, a Promenád bártendere diadalmaskodott. Az ország legjobb csaposa az amszterdami fináléban remek szerepléssel a 8. helyet szerezte meg 18 ország képviselője közül.

Az idei program egy belvárosi rendezvényen startolt el, ahol Istenes Bence vezetésével a vendégek, köztük Fluor Tomi, valamint Kama és Sanyi, a Mary Popkids tagjai nem csak megtanulták a Heineken csapoló mesterétől, hogyan csapolják le öt lépésben a tökéletes pohár sört, de egy csapoló versenyen is összemérhették tudásukat. A sörkorcsolyákról Kiss Kálmán, a Konyhafőnök 2014-es győztese gondoskodott, és abba is beavatta a résztvevőket, hogy milyen ételek illenek leginkább a Heinekenhez.

További információ a Star Serve programról: www.facebook.com/heineken

Kapcsolódó cikkeink