A Heinekennel randizik Dukai Regina

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 02. 22. 08:07

A gyönyörű modell a Facebook oldalán hirdetett meg egy játékot, amelynek megnyerésével bárki személyesen találkozhat vele.

Dukai Regina okostelefonja és számítógépe segítségével a nap 24 órájában az internetet böngészi. Aktív közösségi életet él a facebookon is, ahol az üzenőfal lapozgatása közben talált rá a Heineken Serenade alkalmazásra. Az applikáció segítségével bárki néhány perc alatt kreálhat magának egy vicces videót, amelynek segítségével meghívhatja barátait, szerelmét, vagy épp kiszemeltjét egy rendhagyó randevúra. “Én is kipróbáltam már ezt az alkalmazást. Nagyon jó, kreatív és vicces ötletnek tartom, mert ez egy különleges módja a találkozók megbeszélésének, ami akár egy maradandó emlék is maradhat a jövőben. Én szeretem!” – meséli Regina.

A modellnek annyira tetszik ez az alkalmazás, hogy elhatározta, hogy ennek segítségével szervez találkozókat. “Most a rajongóimmal is a Heineken Serenade segítségével találkozom. Márciusban én választok: aki a legkreatívabban használja ezt az applikációt és aki a legfrappánsabban szerenádozik barátnőjének, haverjának, családtagjának, az részt vehet velem egy találkozón!” – árulta el Dukai Regina. Az applikáció segítségével 640 módon kérhetünk találkozót a kedvencünktől: mehetünk bowlingozni, romantikus vacsorára, karaokézni, láván szörfözni, struccogolni vagy bélyegalbumot nézegetni. Egyébként az elmúlt néhány hétben már rengeteg randit szerveztek az internetezők a Heineken Serenade segítségével, sőt Majka is aktívan használja a programot.

Ha valaki kedvet kapott ahhoz, hogy Dukai Reginával találkozzon, már indíthatja is a szerenádot! És ha igazán emlékezetes, egyedi módon szeretné elhívni álmai nőjét, vagy pasiját egy találkozóra, a http://apps.facebook.com/heinekenserenade/ alkalmazás erre a legjobb mód.

Kapcsolódó cikkeink