Magazin: A HEINEKEN-nél búcsúztatta az évet a POPAI
Az év utolsó POPAI-találkozóján, november 8-án a HEINEKEN látta vendégül az Egyesület tagjait.
A szakmai délután házigazdái Berki Tímea és Ozoróczy Viktória voltak. Berki Tímea A kevesebb több? – POS/POP a HoReCa-ban című előadásában bemutatta a HEINEKEN saját POS-optimalizálási módszerét és annak elemeit, melyek segítségével az értékesítéshelyi eszközök teljes skáláját alakítják és kezelik. A trade marketing vezető előadásában kitért az egyes HoReCa-pontonkénti POS-stratégiákra, valamint részletezte a stratégiai márkák láthatóságának alapvető szempontjait.
A POPAI Egyesület, tematikus éveinek sorát folytatva, 2019-re „Digitalizáció, vagy amit akartok” címmel hirdette meg a következő témakört. A POPAI Magyarország Egyesület találkozóinak következő állomását január 17-én a Mondelēz biztosítja. //
Kapcsolódó cikkeink
Prémium ízek, mentes lendület
A sörpiac prémiumizációja tovább erősödik, a fogyasztók egyre inkább a…
Tovább olvasom >A Heineken megérkezett az MVM Dome-ba
Az elkövetkező három évben a legendás Heineken sör teszi még…
Tovább olvasom >Alkoholmentes ciderrel bővül a Heineken Inch’s választéka
Két új változattal bővíti az Inch’s cider márka kínálatát a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Húsvéti hosszú hétvége: így alakul az üzletek nyitvatartása 2025-ben
A húsvéti ünnepek idején alaposan átalakul a hazai üzletláncok nyitvatartása:…
Tovább olvasom >A várakozásokon felül alakult az euróövezet ipari termelése februárban
Februárban a várakozásokon felüli mértékben növekedett az euróövezet ipari termelése…
Tovább olvasom >Zsigó Róbert: átlagosan majdnem húsz százalékos az árrésstop hatása
Az árrésstop bevezetésének hatására négy hét alatt átlagosan 18,6 százalékkal…
Tovább olvasom >