A Hangár7 három Michelin-csillagos éttermét is kipróbálhatja!
A híres Hangár7 három Michelin-csillagos éttermét is kipróbálhatja az MVI ausztriai szakmai kirándulásán!
Szeretettel várja minden érdeklődő kolléga jelentkezését az idei ipartestületi kirándulásra az MVI. A Magyar Vendéglátók Ipartestülete és a Coninvest immár harmadik alkalommal szervez közös, szakmai célú utazást – az idei célpontok: Bécs, Salzburg és Sankt Pölten. Íme, a tervezett program!
Csütörtök – Október 8.
4:30 – Indulás kora reggel a Hősök teréről busszal
Bécs, 9:00 – Konyhabejárás a Max Catering cégnél.
10:30 – Rauch Juice Bar – megismerkedés a Rauch új koncepciójával, vitaminkoktél-, croissant- és szendvicskóstolás
12:00 – Látogatás a ProfiMiet cég üzemében, ebéd.
17:00 – Indulás Amstettenbe, látogatás egy biosajtkészítőnél, majd Obstler pálinka kóstolása
Este fakultatív vacsora a Heuriger udvarházban
Szállás Amstettenben – Stadthotel Gürtler ***
Péntek – Október 9.
9:00 – Reggeli után indulás busszal Obertrum am See-be
11:00 – Obertrum am See – Raps fűszergyári üzemlátogatás, termékbemutató és ebéd
13.00 – a Trum Sörgyár sörkóstolóval egybekötött üzemlátogatása
14:30 – Indulás Salzburgba, érkezés után szabad program
18:30 – Vacsora Európa legrégebbi éttermében, a Sankt Peter Stiftben
Szállás Németországban – Ainring Hotel Schaider ***
Szombat – Október 10.
8:00 – Reggeli
10:30 – Indulás a szállodából Salzburgba, a „Red-Bull” múzeum-versenypálya központjába
11:00 – Körséta és bemutató a 3 Michelin-csillagos Hangar 7 étteremben, 3 fogásos ebédmenü
13:00 – Indulás Burgenlandba
17:00 – Pezsgőkóstolás a Schlumberger Wein- und Sektkellerei-ben.
18:30 – Indulás Budapestre
Érkezés 20:00–21:00 óra között
(A változtatás jogát a szervezők fenntartják!)
Részvétel a szakmai kiránduláson nem MVI tagoknak: buszköltség: 25.000 FT+Áfa + a programok költsége: 370 EUR .
Az árakat a napi többszöri étkezés és a Michelin csillagos étterem magas költségei teszik indokolttá.
A kirándulásra a jelentkezés folyamatos, a végső határidő szeptember 15-e.
Kapcsolódó cikkeink
Javuló tendenciák
Az MVI évente közzéteszi statisztikai helyzetjelentését a vendéglátásról. A kiadvány…
Tovább olvasom >Ez volt az idei Gundel-díj átadás – A nap képe
Október 27-én a Gundel Étteremben immáron 9. alkalommal adták át…
Tovább olvasom >Ingadozó munkaerő-állomány
Az MVI évente közzéteszi statisztikai helyzetjelentését a vendéglátásról. A kiadvány…
Tovább olvasom >További cikkeink
Magyar narancs: málna nem, füge és banán igen
A klímaváltozás miatt a Kárpát-medencében olyan növényfajok tűnhetnek el, amelyek…
Tovább olvasom >Tanuljunk nyelveket – A nap képe
Frenetikus szövegfordítások – a leiterjakab FB oldalán találtuk, és persze…
Tovább olvasom >MTÜ: ismét pályázhatnak egymillió forintos támogatásra a vidéki éttermek
December 4-ig pályázhatnak egymillió forintos támogatásra azok a vidéki éttermek,…
Tovább olvasom >