A GREY GOOSE® VODKA az űrutazásban is partner

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 10. 02. 11:20

Richard Branson magánkézben lévő űrhajózási vállalata, a Virgin Galactic és a GREY GOOSE® együttműködést kötött. A különleges együttműködés exkluzív betekintést nyújt a világ első űrturisztikai utazásának előkészületeibe és a majdani utazás minden lépésébe.

GREY GOOSE and Virgin Galactic

A GREY GOOSE®, a világ egyik vezető prémium vodkája, együttműködést jelentett be a Virgin Galactic-kal,a világ első űrturisztikai vállalatával.

Amint a Virgin Galactic az első turistákat köszönti az űrben, a GREY GOOSE számos módon igyekszik majd életre kelteni az utazás élményét, így különleges tartalmakkal és számos limitált kiadású meglepetéssel készül az esemény kapcsán.

A GREY GOOSE és a Virgin Galactic olyan emberek munkájából jött létre, akik maximálisan hittek az ötleteikben és meglátták azokat a lehetőségeket, amiket mások nem.

„Nagyon örülünk annak, hogy a GREY GOOSE velünk tart ezen a csodálatos utazáson. A bejelentés az áldozatos munka, az emberi teljesítmény és hit elismerése, mely a Virgin Galactic GREY GOOSE együttműködésének alapja. Szenvedélyesen keressük a különleges dolgokat, ennek eredménye most az is, hogy megalakult a világ első űrturisztikai vállalkozása.” – tette hozzá Branson.

“A két vállalat együttműködése közös értékeken és hiten alapul, Nem csupán arról van szó, hogy hosszú távon is közösek a céljaink, de abban is hiszünk, hogy az űrutazás pillanatát a földön is meg kell ünnepelnünk.” – mondja Thibault.

A GREY GOOSE a Virgin Galactic hivatalos szeszes itala.

Kapcsolódó cikkeink