A Generali Providencia a GROW Csoportnak ítélte az „Év Partnere” címet

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 02. 17. 00:00

2010. február 4-én második alkalommal rendezték meg a Generali Providencia Partner Gáláját. A rendezvényen a biztosító társaság elismerésben részesítette külső értékesítési partnereit és az értékesítés-fejlesztésében támogatást nyújtó partnerét is.

A Generali Providencia üzleti eredményességének titka a változó piaci igényekhez való folyamatos alkalmazkodásban, valamint az ügyfél és értékesítés központú innovációkban rejlik. Ennek érdekében a vállalat menedzsmentje folyamatosan keresi azokat a fejlesztő megoldásokat, amelyek alkalmazásával a vállalat megőrizheti versenyképességét, tovább növelheti piaci részesedését, és szolgáltatásainak kiemelkedő minőségét.
2009-ben a fókuszban az értékesítési szervezet hatékonysági tartalékainak mozgósítása, valamint egy új értékesítési módszertan bevezetésén keresztül az ügyfél-elégedettség növelése állt. Ebben a sokoldalú fejlesztési folyamatban a Generali-Providencia Biztosító partneréül a GROW Csoportot választotta. A GROW már több mint 15 éve támogatja partnereit, és szolgáltatási palettája mára a szervezet- és humánfejlesztési igények teljes spektrumát lefedi. A GROW Csoport fejlesztési folyamatainak és képzési programjainak középpontjában az egyén és vállalati érdekek összehangolása áll, amely révén mindkét szereplő számára biztosított a fejlődés és eredményes működés lehetősége.
Ilics László, a Generali Providencia vezérigazgató-helyettese, így nyilatkozott a GROW Csoporttal való együttműködésről és az Év Partnere díjról.
„A biztosítótársaság fejlesztés iránti elkötelezettségét és tudatosságát mutatja az is, hogy az idén az Év Partnere az a fejlesztő cég lett, amely az elmúlt két évben kiemelkedő szakmai tudásával támogatta a Generali értékesítésének átalakítását.”

Kapcsolódó cikkeink