A fenntartható gasztronómia lesz a METRO fórumának fő témája
Fórum és Díjátadót, melyre a fenntartható gasztronómia napja előtt egy héttel, június 11-én kerül sor a budaörsi METRO Gasztroakadémián.
A fórum fő témája ezúttal a fenntartható gasztronómiai fordulatnak hátteret adó makrogazdasági környezet, kiemelt tekintettel az eltérő generációs elvárásoknak való megfelelés jelentette kihívásokra. A fórumon többek között Steigervald Krisztián generációkutató és Dr. Forgács Attila gasztropszichológus segít felkészülni a jövő vendégeinek fogadására, de szó esik fenntartható szállodaiparról és társadalmilag fenntartható vendéglátásról is.
Az esemény fénypontja idén is a három kategóriában – személy, vendéglátóhely és szervezet – adományozott Fenntartható Gasztronómia Díjak átadása lesz.
Kapcsolódó cikkeink
Növekvő sajátmárkás forgalom a Metrónál
2024/25-ös üzleti évének első öt hónapjában 24,8%-ra növelte sajátmárkás termékeinek…
Tovább olvasom >Nincs már olyan, hogy olcsó kávé
Bár a kávéárak emelkedésének köszönhetően az ital fogyasztása csökkent, a…
Tovább olvasom >Minden jó, ha a kezdete jó
Nem csak reggel, nem csak napindító étkezésként, nem csak a…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Promóciók napján átadásra kerültek az „Év Promóciója 2025” díjak
Idén 17. alkalommal került megrendezésre, a Trade magazin szervezésében az…
Tovább olvasom >Húsvétkor indul a szabadtéri szezon a játékpiacon
A kisgyermekes családokban az ajándékozás továbbra is a húsvét meghatározó…
Tovább olvasom >Magyarország továbbra is befektetésre ajánlott célpont
Magyarország pénzügyi helyzete stabil, hazánk továbbra is befektetésre ajánlott célpont.…
Tovább olvasom >