A fenntartható gasztronómia lesz a METRO fórumának fő témája

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 05. 23. 11:44

Fórum és Díjátadót, melyre a fenntartható gasztronómia napja előtt egy héttel, június 11-én kerül sor a budaörsi METRO Gasztroakadémián. 

A fórum fő témája ezúttal a fenntartható gasztronómiai fordulatnak hátteret adó makrogazdasági környezet, kiemelt tekintettel az eltérő generációs elvárásoknak való megfelelés jelentette kihívásokra. A fórumon többek között Steigervald Krisztián generációkutató és Dr. Forgács Attila gasztropszichológus segít felkészülni a jövő vendégeinek fogadására, de szó esik fenntartható szállodaiparról és társadalmilag fenntartható vendéglátásról is.

Az esemény fénypontja idén is a három kategóriában – személy, vendéglátóhely és szervezet – adományozott Fenntartható Gasztronómia Díjak átadása lesz.

Kapcsolódó cikkeink