A fenntartható gasztronómia lesz a METRO fórumának fő témája
Fórum és Díjátadót, melyre a fenntartható gasztronómia napja előtt egy héttel, június 11-én kerül sor a budaörsi METRO Gasztroakadémián.
A fórum fő témája ezúttal a fenntartható gasztronómiai fordulatnak hátteret adó makrogazdasági környezet, kiemelt tekintettel az eltérő generációs elvárásoknak való megfelelés jelentette kihívásokra. A fórumon többek között Steigervald Krisztián generációkutató és Dr. Forgács Attila gasztropszichológus segít felkészülni a jövő vendégeinek fogadására, de szó esik fenntartható szállodaiparról és társadalmilag fenntartható vendéglátásról is.
Az esemény fénypontja idén is a három kategóriában – személy, vendéglátóhely és szervezet – adományozott Fenntartható Gasztronómia Díjak átadása lesz.
Kapcsolódó cikkeink
A KÖZSZÖV első 25 éve
Megalapításának 25. évfordulóját ünnepli idén a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos…
Tovább olvasom >A jövő már elkezdődött – Gondolatok az Innovációk napjáról
Hogyan formálják az innovációk a kereskedelem és az élelmiszeripar jövőjét?…
Tovább olvasom >Hogy iszod a kávét, rázva vagy keverve?
Egyre több szín, egyre meglepőbb ízek – még mindig növekszik…
Tovább olvasom >További cikkeink
45 millió fontos beruházást indít a Müller brit tejüzemében
A német Theo Müller csoporthoz tartozó Müller 45 millió fontot…
Tovább olvasom >NewPrinces Group veszi meg a Carrefour olaszországi üzletei
Megállapodást kötött a Carrefour a NewPrinces Group-pal olaszországi tevékenységeinek értékesítéséről.…
Tovább olvasom >Tovább nőtt a fair trade Németországban
A németországi fair trade forgalom 2024-ben 11%-kal, 2,6 milliárd euróra…
Tovább olvasom >