A fehérhúsú őszibarack ízletes válasz a fogyasztók kényeztetés és újdonság iránti igényére
A gyümölcsök globális szakértőjeként ismert és elismert Agrana trendblogja szerint az alapanyagok sztárja 2024-ben természetesen egy gyümölcs, méghozzá a fehér húsú őszibarack lesz.
A fogyasztói korszellemnek tökéletesen megfelelő, ízletes és fenséges fehér húsú őszibarack csodásan ötvözi a megszokott kényeztetést az újdonság izgalmával.
Az őszibarack mindig is nagy kedvenc volt a fogyasztók körében, akik viszont többnyire a sárga húsú fajtát ismerik és fogyasztják. A fehér húsú őszibarack egy kifejezetten finom és ízletes fajta, amely illatos virágos jegyekkel és rózsaszínes-fehér gyümölcshússal rendelkezik. Az Ázsiában (különösen Kínában és Japánban) őshonos és egyben legismertebb – mi több, Kínában a hosszú életet, az egészséget és a halhatatlanságot szimbolizáló – fehér húsú őszibarack egyre több új élelmiszerben és italban szerepel alapanyagként már most is, amit 2024-ben további felhasználási módok követnek majd az Agrana szerint.
Agrana International Trendblog
Kapcsolódó cikkeink
Mi a közös a meggyben és a barackban?
Mindkettő a Kalinka legújabb gyümölcsös újdonsága. Az édes barack és…
Tovább olvasom >Magyarországon is megduplázódott az őszibaracktermés
Az időjárási nehézségek ellenére az idei év kiváló eredményeket hozott…
Tovább olvasom >A jegestea színe-java
A jegestea szegmens a dinamizmus és a sokszínűség színtere az…
Tovább olvasom >További cikkeink
Akciók, árak, alternatívák – promóciós helyzetkép a magyar háztartásokban
Turcsán Tünde, a YouGov ügyvezető igazgatója a Promóciók Napja konferencián…
Tovább olvasom >K&H: hiánypótló iránytűt kapnak a befektetők
Elindult a K&H Értékpapír – befektetői hangulatindex, amely heti rendszerességgel…
Tovább olvasom >A papírformán túl
A higiéniai papírtermékek piacán tapasztalható mozgások jól tükrözik a fogyasztói…
Tovább olvasom >