A fehérhúsú őszibarack ízletes válasz a fogyasztók kényeztetés és újdonság iránti igényére
A gyümölcsök globális szakértőjeként ismert és elismert Agrana trendblogja szerint az alapanyagok sztárja 2024-ben természetesen egy gyümölcs, méghozzá a fehér húsú őszibarack lesz.
A fogyasztói korszellemnek tökéletesen megfelelő, ízletes és fenséges fehér húsú őszibarack csodásan ötvözi a megszokott kényeztetést az újdonság izgalmával.
Az őszibarack mindig is nagy kedvenc volt a fogyasztók körében, akik viszont többnyire a sárga húsú fajtát ismerik és fogyasztják. A fehér húsú őszibarack egy kifejezetten finom és ízletes fajta, amely illatos virágos jegyekkel és rózsaszínes-fehér gyümölcshússal rendelkezik. Az Ázsiában (különösen Kínában és Japánban) őshonos és egyben legismertebb – mi több, Kínában a hosszú életet, az egészséget és a halhatatlanságot szimbolizáló – fehér húsú őszibarack egyre több új élelmiszerben és italban szerepel alapanyagként már most is, amit 2024-ben további felhasználási módok követnek majd az Agrana szerint.
Agrana International Trendblog
Kapcsolódó cikkeink
Nekünk az étel a mindenünk” – üzeni a Tesco kiváló alapanyagokra fókuszáló új kampánya
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Croissant és waffle, ha találkoznak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A croissant-ok trónfosztása?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Átadták a 2025-ös Fenntartható jövőért díjakat: az év legkiemelkedőbb fenntartható vállalatai és vezetői kaptak elismerést
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Rózsaszín kamionok és kortárs művészek és influencerek hozzák mozgásba a reményt
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >AgriTech InnoExpo 2025 – ahol az innováció találkozik a természettel
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
