A fehérhúsú őszibarack ízletes válasz a fogyasztók kényeztetés és újdonság iránti igényére
A gyümölcsök globális szakértőjeként ismert és elismert Agrana trendblogja szerint az alapanyagok sztárja 2024-ben természetesen egy gyümölcs, méghozzá a fehér húsú őszibarack lesz.
A fogyasztói korszellemnek tökéletesen megfelelő, ízletes és fenséges fehér húsú őszibarack csodásan ötvözi a megszokott kényeztetést az újdonság izgalmával.
Az őszibarack mindig is nagy kedvenc volt a fogyasztók körében, akik viszont többnyire a sárga húsú fajtát ismerik és fogyasztják. A fehér húsú őszibarack egy kifejezetten finom és ízletes fajta, amely illatos virágos jegyekkel és rózsaszínes-fehér gyümölcshússal rendelkezik. Az Ázsiában (különösen Kínában és Japánban) őshonos és egyben legismertebb – mi több, Kínában a hosszú életet, az egészséget és a halhatatlanságot szimbolizáló – fehér húsú őszibarack egyre több új élelmiszerben és italban szerepel alapanyagként már most is, amit 2024-ben további felhasználási módok követnek majd az Agrana szerint.
Agrana International Trendblog
Kapcsolódó cikkeink
Magyarországon is megduplázódott az őszibaracktermés
Az időjárási nehézségek ellenére az idei év kiváló eredményeket hozott…
Tovább olvasom >A jegestea színe-java
A jegestea szegmens a dinamizmus és a sokszínűség színtere az…
Tovább olvasom >Fókuszban a termelői piacok szakmai napot és piacbemutatót szervez a NAK
Termelői piac a XXI. században címmel szakmai rendezvényt és piacbemutatót…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országos Kereskedelmi Szövetség: az árrés nem profit!
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nemzetközi élelmiszer-kereskedő tagvállalatai az elmúlt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >