A Fausto‘s a legjobb magyarországi étterem
A Dining Guide étteremkalauz immár harmadik éve rendezi meg a legjobb éttermek versenyét.A 28 tagú értékelő
testület személyesen tesztelte a kiválasztott
éttermeket, hogy a lehető legfrissebb élmények
alapján dönthessen. A bírálóbizottság
az idei első tíz közé a tavalyi nyertesek közül
csak a Lou Lou, a Páva, a Le Bourbon és a Fausto’s
éttermet jutatta be, végül a legjobbnak járó
elismerést – 2005 után másodszorra is – az
újraértelmezett olasz konyha hazai zászlóshajója,
a Fausto‘s kapta meg.
A versenyben meghatározó
szerepe volt a modern nemzetközi konyhának, egyre
népszerűbb a francia ízvilág (Le Bourbon, Lou
Lou) és kiemelkedően szerepeltek az olasz specialitásokat
kínáló éttermek is (Fausto’s és
Villa Medici), miközben a tradicionális hazai ízekkel
csábító éttermek visszaszorultak (Múzeum
és Ráspi).
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fiatalok az agrár-élelmezési szektorban a FAO kutatása szerint
„A fiatalok helyzete az agrár-élelmezési rendszerekben” címmel tette közzé ma az…
Tovább olvasom >Szállodák a fenntarthatóságért
Becslések szerint a kereskedelemben keletkező élelmiszer-pazarlás 10%-áért a szállodák felelősek…
Tovább olvasom >Balatoni hajózás: kedvezményekkel és sűrített járatokkal indul a főszezon
Kiemelkedő forgalmú főszezonra számít a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart), amely…
Tovább olvasom >