A Fausto‘s a legjobb magyarországi étterem
A Dining Guide étteremkalauz immár harmadik éve rendezi meg a legjobb éttermek versenyét.A 28 tagú értékelő
testület személyesen tesztelte a kiválasztott
éttermeket, hogy a lehető legfrissebb élmények
alapján dönthessen. A bírálóbizottság
az idei első tíz közé a tavalyi nyertesek közül
csak a Lou Lou, a Páva, a Le Bourbon és a Fausto’s
éttermet jutatta be, végül a legjobbnak járó
elismerést – 2005 után másodszorra is – az
újraértelmezett olasz konyha hazai zászlóshajója,
a Fausto‘s kapta meg.
A versenyben meghatározó
szerepe volt a modern nemzetközi konyhának, egyre
népszerűbb a francia ízvilág (Le Bourbon, Lou
Lou) és kiemelkedően szerepeltek az olasz specialitásokat
kínáló éttermek is (Fausto’s és
Villa Medici), miközben a tradicionális hazai ízekkel
csábító éttermek visszaszorultak (Múzeum
és Ráspi).
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Halkonzerves doboz, mint a tengerparti művészet tökéletes médiuma – A nap képe
Eredeti, autentikus és feltehetően túl sokba sem kerülhet.
Tovább olvasom >9 kg ramen 2 perc alatt – A nap videója
Evőversenyt nézünk, bizonyos fenntartásokkal…
Tovább olvasom >Csütörtöktől fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája
Elsősorban a hazai turistákra, valamint a környező országokból érkező vendégekre…
Tovább olvasom >