A Fausto‘s a legjobb magyarországi étterem

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 02. 04. 00:00

A Dining Guide étteremkalauz immár harmadik éve rendezi meg a legjobb éttermek versenyét.A 28 tagú értékelő
testület személyesen tesztelte a kiválasztott
éttermeket, hogy a lehető legfrissebb élmények
alapján dönthessen. A bírálóbizottság
az idei első tíz közé a tavalyi nyertesek közül
csak a Lou Lou, a Páva, a Le Bourbon és a Fausto’s
éttermet jutatta be, végül a legjobbnak járó
elismerést – 2005 után másodszorra is – az
újraértelmezett olasz konyha hazai zászlóshajója,
a Fausto‘s kapta meg.

A versenyben meghatározó
szerepe volt a modern nemzetközi konyhának, egyre
népszerűbb a francia ízvilág (Le Bourbon, Lou
Lou) és kiemelkedően szerepeltek az olasz specialitásokat
kínáló éttermek is (Fausto’s és
Villa Medici), miközben a tradicionális hazai ízekkel
csábító éttermek visszaszorultak (Múzeum
és Ráspi).

Kapcsolódó cikkeink