A Dunkin’ Valentin napi ajánlata: Drive-thru esküvő

Szerző: Kátai Ildikó Dátum: 2021. 01. 29. 10:56

Valentin napi menüjén a fánk lánc lehetőséget kínál a pároknak, hogy COVID-19 konform módon házasodjanak össze vagy újítsák meg fogadalmukat. Február folyamán a lánc esküvői témájú online pop-up bolt megnyitását is tervezi.

Dunkin' Valentin nap

Sokan emlékeznek még a Dunkin’ Donuts hazai boltjaira, a tömör amerikai fánk utánozhatatlan, „mint a filmeken” ízére. A 40 országban jelen levő és összesen 12600 fánkozó kávézót üzemeltető vállalat az idei Valentin napot különlegesen édesíti meg, a PR Newswire-ön január 27-én megjelent közleménye szerint.


Édes italok és szívek minden valentinozónak

A Dunkin’ fánkozók világszerte limitált ideig Valentin napi menüvel várják a vásárlóikat. Az eszpresszó szerelmeseinek vörös bársonyos sütit kínálnak sajtkrém bevonattal Pink Velvet Macchiato fantázianéven. A Dunkin’s Mocha Macchiato menübe pedig egy egész doboz csokoládé került. Jeges változatban mindkét Macchiato lenyűgözően réteges megjelenésű. A Dunkin ‘visszahozta jellegzetes szív alakú fánkjait is, köztük a Brownie Batter fánkot, amely gazdag, csokoládés töltelékkel töltött, vanília bevonattal és csokoládé szórással, valamint a Cupid’s Choice fánkot bajor krémmel töltve és a tetején eperízű habbal és rózsaszín szórattal.

Esküvő fánkkal

Az évek során a Dunkin’ és az esküvők több szálon kapcsolódtak össze. Rendeztek már bolti esküvőt, fotózásokat, sőt lakodalmat is. Február 11-től az esküvői online pop-up Dunkin’ bolt kollekciójával dobhatják fel és édesíthetik meg a boldogító igent az ifjú párok.

Idén a márka azon párok számára készült meglepetés aktivitással, akik olyan gyorsan akarnak házasodni, mint egy drive-thrun való áthajtás. Az ötletet az adta, hogy nemrégiben egy Oklahoma City-i Dunkin’ étterem igazgatója így kötött házasságot, mert a férjével ott találkoztak először. Ezt a lehetőséget most más párok is megnyerhetik, ha indulnak a lánc esküvői versenyén. A részvételhez január 27-30. között kellett a #DunkinIDoContest feltüntetésével az Instagramra egy fotót posztolni, ahol röviden azt is leírják, miért akarnak ilyen módon összeházasodni. A nyerteseket február 2-án választják ki. A verseny győzteseinek esküvője február 12-én, péntek délutántól kezdődik és  a Valentin-napi hétvégén tart a New York állami  Wallkill városban. Más párok is ellátogathatnak erre a helyre 15:00-16:00. óra között lehetséges a fogadalmak megújítása.

Dunkin' Instagram akció

A részvétel feltétele a 18 évesnél idősebb kor és New York állami lakcím. A nyeremény a Dunkin’ témájú szertartáson túl – ünnepi dekorációval és tökéletes fotóhátterekkel – tartalmaz még minden pár részére különleges esküvői ajándékokat is, köztük egy ajándékkosarat a Dunkin’ esküvői kollekciójával, professzionális fotókat a nagy napról, és 500 dolláros pénzdíjat is.

Villámesküvő

A lebonyolításhoz a Dunkin’összefogott az „I Do Drive Thru” ausztrál hátterű nemzetközi vállalkozással, amelyet azért hoztak létre, hogy az emberek a pandémiában szórakoztató és biztonságos módon, hivatalosan összeházasodhassanak, 7 perc alatt, bárhol az USA-ban, akár drive-thru módszerrel is. Az alap szolgáltatás hétköznap 400 dollár, amiben a teljes ügyintézés, az anyakönyvvezető és 10 vendég részvétele benne van. A választható extrák között a meghívások bonyolítása, fotós, videós, zenész leszervezése és az esemény online kiközvetítése is megtalálható.

"I do Drive Thru" cég

Kapcsolódó cikkeink