A Destillata 2009 összesített győztese az Agárdi Pálinkafőzde
A világ legjobb párlatai és pálinkái a hagyományokhoz híven idén is megmérették magukat a bécsi Destillatán, a mértékadó nemzetközi párlatversenyen. 13 országból több mint 1600 párlat érkezett.
A 188 főzde közül az
összesített győztes magyar lett: az „Év
Főzdéje”, a „Nemzetgyőztes” és az „Év
Főzőmestere” címeket az Agárdi Pálinkafőzde
nyerte el.
Magyarországról 4 pálinka
nyerte el az „Év Pálinkája” címet,
továbbá 5 arannyal, 32 ezüsttel, 55 bronzéremmel
és több különdíjjal tértek haza
főzdéink. A magyar nevezők díjait Gráf József
FVM miniszter, Wolfgang Lukas, a Destillata igazgatója és
Panyik Gáborné dr., a Pálinka Céh
Egyesület elnöke adta át a Művészetek
Palotájában.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Júliusban a zöldebb fogyasztói döntésekért kampányol az Auchan
Az Auchan Magyarország 2025-ben is csatlakozik a globális Műanyagmentes július…
Tovább olvasom >Az NKFH országos olívaolaj razziát indít az élelmiszerhamisítás visszaszorítása érdekében
A fogyasztók egészségének védelme és az élelmiszerhamisítás visszaszorítása érdekében a…
Tovább olvasom >Fiatalok az agrár-élelmezési szektorban a FAO kutatása szerint
„A fiatalok helyzete az agrár-élelmezési rendszerekben” címmel tette közzé ma az…
Tovább olvasom >