A DanubeTruck támogatja a gyermekmentőket

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 10. 14. 11:16

A haszongépjármű-kereskedő vállalat és legnagyobb ügyfelei, partnerei egy Iveco Daily-t ajánlanak fel a Magyar Gyermekmentő Alapítványnak egy éves használatra, valamint hozzájárulnak a szervezet üzemanyag-költségeihez.

Danubetruck

A DanubeTruck haszongépjármű-kereskedő vállalat, amely július óta importőrként képviseli az Iveco márkát és értékesíti annak termékeit és szolgáltatásait Magyarországon, támogatja a Magyar Gyermekmentő Alapítványt. Egy ügyféltalálkozón csütörtökön jelentették be, hogy a vállalat az alapítvány részére felajánl egy Iveco Daily kisteherautót egy éves használatra, és hozzájárul az alapítvány üzemanyagköltségeihez is.

„A gyermekek a társadalom legvédtelenebb tagjai, ezért küldetésünknek tekintjük, hogy segítsünk megóvásukban és vészhelyzet esetén megmentésükben. Nagy örömünkre szolgál, hogy ezzel az adománnyal segíthetünk a magyar gyermekmentőknek. Egyúttal köszönettel tartozunk ügyfeleinknek és partnereinknek azért, hogy hozzájárultak jótékonysági kampányunk sikeréhez“ − mondta Molnár Tamás, a DanubeTruck Magyarország Kft. új ügyvezető igazgatója csütörtökön.

A rendezvényen jelképesen átadták az Iveco Daily-t a Gyermekmentő Alapítvány képviselőinek. Az autót azonnal üzembe helyezik, hogy az már a következő héten segítse a szakképzett orvosok munkáját, segítséget nyújtva az alapítvány oktatási tevékenységében.

„Nagyon hálásak vagyunk a DanubeTrucknak és partnereinek az adományért“ – mondta Mészáros Attila a Gyermekmentő Alapítvány kurátora. „Egy ilyen jármű nagyban megkönnyíti felmerülő szállítási feladataink végrehajtását, lényegesen rugalmasabbá téve sokrétű tevékenységünket, ezzel időt és erőforrásokat szabadítva fel fő küldetésünk, a beteg vagy balesetet szenvedett gyermekek mentéséhez.

A DanubeTruck egy jótékonysági akciót szervezett, melynek bevételei nagyban hozzájárulnak a támogatás fedezetének előteremtéséhez. A Budapesttől Torinóig tartó jótékonysági túrát a DanubeTruck és partnerei, a Waberer’s Ineternational Zrt. a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft, a Révész Group, a Gelbmann Kft., a Bil Transport Kft. és az Eurolux Trans Kft, valamint a szükséges félpótkocsikat biztosító Schwarzmüller és Krone járműgyártók közösen szervezik.

Nyolc Iveco Stratis kamion többnapos útra indul szállítmányukkal együtt Magyarországról Olaszországba, miközben a kamionvezetők teljesítményét az Iveco DSE (Driving Style Evaluation) fedélzeti rendszere méri. A DSE az üzemanyag takarékos vezetési stíluson túl az üzemi és kiegészítő fékberendezések helyes használatát is figyeli, értékeli. Azon túl, hogy a vezető folyamatos tájékoztatást kap aktuális eredményeiről, a rendszer javaslatokat is tesz a hatékonyabb vezetéstechnika elsajátításának érdekében. A DSE adatai alapján a leghatékonyabb gépkocsivezető elnyeri a túra legjobb gépkocsivezetője címet. Az akció során befolyt bevételek járulnak hozzá az alapítvány üzemanyag-költségeihez.

Kapcsolódó cikkeink