A csirkék jóllétéért szigorít a Carrefour
Javítana szabályozásán a Carrefour annak érdekében, hogy a saját márkás csirkehúst szolgáltató állatokat még jobb körülmények között tartsák.
A kiskereskedő 19 saját márkás csirke-SKU esetében vezetett be jobb gyakorlatokat.
A kezdeményezés részeként a Carrefour 30%-kal csökkentette a csirkefarmokon az egy négyzetméterre jutó csirkék számát. Ezen kívül az állatok GMO-mentes tápit kapnak és semmilyen antibiotikum nem jut a szervezetükbe.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Erre érdemes figyelni, ha csirkehúst veszünk
A csirkehús vásárlása során számos tényezőre érdemes odafigyelni, hogy biztosak…
Tovább olvasom >Az import termékekre vonatkozó uniós előírások azonnali felülvizsgálatára van szükség
Miközben az Európai Bizottság a saját termelőitől a világ legszigorúbb…
Tovább olvasom >Egy évtized után visszatért a Carrefour Bulgáriába
A Carrefour francia szupermarketlánc helyi médiabeszámolók szerint 10 év szünet…
Tovább olvasom >További cikkeink
NGM: családok életét jelentős mértékben befolyásolják élelmiszer és az egészségügyi ráfordítások és az üzemanyagárak
A felmérések szerint a lakosság legjelentősebb kiadásait az élelmiszer és…
Tovább olvasom >A SZÉP-kártya negyedéves eredményei igazolják a vállalkozók javaslatát
A Nemzetgazdasági Minisztérium április 22-én kiadott közleménye szerint 2024 első negyedévét tekintve…
Tovább olvasom >Haltermelés Magyarországon: a szakma növekvő munkaerőhiánnyal küzd
Az alacsony takarmányárak és a jó vízszintek ellenére a magyar…
Tovább olvasom >