A COOP a Visma Retail rendszerét választotta

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 07. 08. 09:24

A CO-OP Hungary Zrt. egy tender keretében az észak-európai, franchise rendszerben működő, kiskereskedelmi láncoknál nagy múlttal rendelkező Visma Retail megoldását választotta a Szintézis Informatikai Zrt. ajánlata alapján. A három fél 2016. június 9-én együttműködési szerződést írt alá, melynek eredményeként a COOP csoport kiskereskedelmi IT-rendszere teljesen meg fog újulni.

– A COOP-nál különösen fontosnak tartjuk vevőink minőségi és minél komplexebb kiszolgálását, de jól tudjuk, hogy ehhez munkatársaink számára is a lehető legjobb és legmodernebb eszközöket kell biztosítanunk. A COOP franchise üzleti céljainak eléréséhez korszerű informatikai hátteret kerestünk, ezért is döntöttünk a Szintézis Visma Retail megoldásai mellett.
A Visma megoldásától azt várjuk, hogy kereskedelmi folyamataink hatékonyabbak, franchise-partnereink pedig még eredményesebbek legyenek. A fejlesztéssel járó előnyöket vásárlóink is érezni fogják, például a korszerűsödő törzsvásárlói rendszerünkön keresztül. Ezzel a COOP üzletlánc tovább fogja javítani jelenleg is erős piaci pozícióját – mondja Tóth Géza a CO-OP Hungary Zrt. vezérigazgatója.

A Visma Retail Suite és a Visma Retail POS-rendszer várhatóan 2017 második félévétől kerülhet bevezetésre.

Kapcsolódó cikkeink