A Budapest Bank beköltözött a Tesco áruházakba

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 01. 25. 14:04

Januártól a Budapest Bank partnere a Tesco Magyarország pénzügyi szolgáltatásaiban. A pénzintézet és az áruházlánc hosszú távú, stratégiai együttműködésre készül, amely első lépéseként januártól a Budapest Bank 67 Tesco áruházban kínálja áruhitel és hitelkártya szolgáltatásait.

A Budapest Bank áruhitelei és hitelkártya-konstrukciói elérhetővé válnak a Tescón keresztül annak az együttműködésnek köszönhetően, amely idén januárban jött létre a TESCO Magyarország és a Budapest Bank között. A hipermarketek vásárlói így a korábbinál szélesebb körű pénzügyi szolgáltatáshoz férhetnek hozzá, és kedvező feltételek mellett juthatnak majd finanszírozási lehetőséghez.

A Budapest Bank stratégiájában kiemelt szerepet kap ezen pénzügyi szolgáltatás – mondta Szentpétery Csaba, a Budapest Bank lakossági üzletágának vezetője. „Áruhitel stratégiánk fontos része a hosszú távon fenntartható, kölcsönösen jövedelmező együttműködések kialakítása. A meglévő kapcsolataink erősítése és új partnerek megtalálása mellett célunk, hogy a klasszikus áruhitelezésen túlmutató új konstrukciókat terjesszünk el” – tette hozzá

Chris Nicholas, a Tesco Magyarország pénzügyi vezetője hozzátette, hogy a banki partner kiválasztásakor fontos szempont volt a teljes körű szolgáltatási paletta, az ügyfélközpontúság és a versenyképes ajánlatok biztosítása, de emellett a pénzügyi tudatosság fejlesztése iránti elkötelezettségre is komoly figyelmet fordítottak.

A vásárlók az ország 67 Tesco áruházában 2010. január 05-től igényelhetik a Budapest Bank áruhitelét és hitelkártyáját. A Tesco korábban a Credigen Bankkal állt szerződésben – írja a Világgazdaság Online.

Kapcsolódó cikkeink