A Borsodi új csomagolással és frissítő bodzás ízzel örvendezteti meg az ízesített sörök kedvelőit

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 05. 11. 11:40

A Borsodi folytatja innovatív termékportfóliója gyarapítását, hogy a sör és gyümölcs ötvözetéből újabb izgalmas ízzel járjon a különleges sörök rajongóinak kedvében.A Borsodi Friss Bodza az érett bodzavirág és a citrom fanyar ízének kellemes kombinációjával gondoskodik a hangulatos nyárestékről, alacsony alkoholtartalmú és alkoholmentes változatokban egyaránt. Az élményt az innovatív csomagolás teszi teljessé, a Borsodi Friss Bodza a termékcsalád többi tagjához hasonlóan azinnovatív „coldedge” technológiás dobozban kerül a fogyasztók kezébe.

Borsodi_Friss_Bodza

A Borsodi az elsők között vezette be a hazai piacon a gyümölcsös ízesítésű Friss termékcsaládot, és rögtön pozitív visszhangra talált a fogyasztók körében.Az elmúlt években bevezetett málna, citrom, feketeribizli-lime és grapefruit ízesítésű gyümölcsös sörök után a Borsodi az idei tavaszi-nyári szezon új favoritját, a bodzát ötvözi a „folyékony kenyérrel”.

A tökéletes fogyasztási élményhez és a felejthetetlen nyárestékhez a csomagolási innováció is hozzájárul: az ún. „coldedge” technológia színváltozással jelzi, amikor a sör elérte a fogyasztáshoz optimális, 7-9 Celsius fokot, a dobozon lévő jégkockák színe kékre változik.

„Tapasztalataink szerint fogyasztóink szeretik a változatosságot. Különböző alkalmakhoz, más típusú és ízű söröket részesítenek előnyben. Ezért arra koncentrálunk, hogy folyamatos termékfejlesztéseinkkel az innováció élvonalában járjunk az új ízek, termékcsaládok és csomagolástechnika terén” – emelte ki a Borsodi Friss Bodza bevezetése kapcsán Balássy Árpád, a Borsodi marketingigazgatója.

A Borsodi Friss Bodza alkoholmentes változatban is az igazi sörélményét nyújtja a fogyasztóknak, így vezetés mellett sem kell lemondani a baráti sörözés örömeiről.

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek