A Bónusz Brigád internetes kereskedő forgalma 50 százalékkal nőtt tavaly

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 07. 06. 11:25

A Bónusz Brigád internetes kereskedő cég forgalma közel 50 százalékkal nőtt tavaly az egy évvel korábbihoz képest, elérte a 2,7 milliárd forintot – közölte a cég.

bonuszbrigadKaprinay Zoltán, a cég egyik alapítója az MTI-hez eljuttatott közleményben az eredményes működést a vállalat sikeres építkezésének és a kellő időben végrehajtott átalakításának tulajdonította. Rámutatott: értékesítési modelljük lehetővé teszi, hogy naponta több mint 2 millió emberhez juttatják el ajánlataikat.

Tájékoztatásuk szerint a Bónusz Brigád 2010-es fennállása óta több tízezer ajánlatot jelentetett meg. Az internetes közösségi vásárlói portálon jelenleg is 600-féle termék, 800-féle szolgáltatás érhető el. A kialkudott árengedményeknek köszönhetően pedig a vásárlók számára több mint 16 milliárd forintot spóroltak meg az indulás óta.

Kaprinay Zoltán kérdésre válaszolva elmondta, hogy a cég tavalyi jutalék-árbevétele – az eltérő szolgáltatások miatt bruttó 15-35 százalék között változó jutalékokból származóan – elérte az 570 millió forintot.

Az adózott eredmény 27,4 millió forint volt 2014-ben. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink