A Bestillo nyert a Gyulai Pálinkaversenyen

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 04. 20. 00:01

Véget ért a Gyulai Pálinkaverseny. A Bestillo Pálinkaház Málna pálinkája lett a közönség kedvence.

Szombaton hirdettek eredményt a XI. Kisüsti Pálinka Fesztivál keretében megrendezett Gyulai Pálinkaversenyen, mely hagyományosan az év egyik legjelentősebb pálinkamustrája. Ennek megfelelően kiemelkedő érdeklődés övezte mind a látogatók, mind a szakmai körök részéről, így összesen 851 pálinkát és párlatot tesztelt a zsűri.
A fesztivál közönség zsűrije (társadalmi zsűri), az összesen kilenc éremmel díjazott Bestillo Pálinkafőzde Málna Pálinkáját találta a fesztivál idei legjobbjának, amit a vadcseresznye pálinkájuk és sárgamuskotály seprő párlatuk mellett a szakmai zsűri kategóriájuk legjobbjának kijáró Champion díjjal is kitüntetett. A Bestillo Pálinkaház 9 éremmel járó remeklése nem meglepetés, miután az év eleji HunDeszt versenyen 2009 legeredményesebb pálinkafőzdéjének bizonyult és 2006-os első indulása óta már több mint 70 érmes kitüntetést szerzett a jelentősebb szakmai megmérettetéseken. A mostani versenyen a Champion díjas, egyben aranyérmes három pálinkán felül, a Bestillo további hat terméke is díjazott lett.
A Bestillo Pálinkákat készítő Boldogkő Fruit Kft-t alapító két fiatal házaspár elkötelezett a modern minőségi pálinkák hazai és nemzetközi elismertetése mellett, ezért azon kevés pálinkafőzdék egyike, amelyek nem készítenek sem mézes, sem ágyas termékeket, mert véleményük szerint a jó alapanyagból, gondos desztillációval készült pálinkának nincs szüksége semmi másra a kellemes ízhez.
A szakma olyan elkötelezett képviselői, mint a Bestillo Pálinkafőzde hisznek abban, hogy a minőség hosszú távú garantálásával és a 100%-osan kiváló minőségű gyümölcsből készült pálinkák terjesztésével a pálinkaszeretők is tudatos fogyasztókká válnak, ahogy ez a változás a borok esetében is végbement.
Kapcsolódó cikkeink