A Becherovka új ízzel hódít

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 04. 07. 00:02

A tavasz a megújulás, a felfrissülés, az életteli pillanatok időszaka: ennek megfelelően a Jan Becher Karlovarská Becherovka vállalat új terméket fejlesztett ki több mint 200 év elteltével, Becherovka Lemond néven.

Az újdonság az eredeti Becherovka ízvilágára épül, amelyet leheletnyi citrusféle tesz még izgalmasabbá, és ezt tovább fokozza, hogy a cég Lemond Call néven új „rituálét” kíván meghonosítani, amely megkülönbözteti, és könnyen felismerhetővé teszi a Becherovka Lemond fogyasztóit. A Lemond fogyasztóit az ún. Lemond Call „rituálé” különbözteti meg a többiektől: koccintáskor a poharat csak a hüvelyk- és kisujjal tartják, ami még inkább hozzájárul a hangulat fokozásához, hiszen néhány ember számára ez nagy kihívást jelenthet.
A termék az eredeti gyomorkeserű recept alapján készült, de a különböző citrusfélék, a narancs, a citrom és a kumquat a hagyományos gyógynövény likőrök jól ismert kesernyés ízét friss zamatokkal gazdagítják.
Az újdonság gyártását tavaly kezdték el a cseh Karlovy Vary-ban, és mostantól itthon is fogyaszthatjuk. A Becherovka többek között az egyik olyan gyomorkeserű, amelyet nemcsak a férfiak, hanem a nők is szívesen isznak, így a frissítő ízkombinációval még inkább favorit lehet a szeszesitalokat kedvelők körében, ráadásul az eddig ismert Becherovka (38%) alkoholtartalmánál alacsonyabb (20%) alkoholtartalma miatt a Lemond-ot a fiatalok is megszeretik. A Becherovka régi és új ízeit sokféleképpen fogyaszthatjuk, de jéghidegen és tisztán a legfinomabb.
A Becherovka Lemond szuper- és hipermarketekben egyaránt megtalálható 1,0 és 0,5 literes kiszerelésben, 2010 áprilisától. Ajánlott fogyasztói ára: 3435 Ft/liter, 1970 Ft/0.5 liter.Kapcsolódó cikkeink