A 4 éves Kifli.hu ingyen gyümölcsöt szállít az óvodáknak

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 01. 16. 11:40

A Kifli.hu megható gesztussal ünnepli negyedik születésnapját: a kiszállítási területein működő óvodák számára ingyenes gyümölcs- és zöldségcsomagokat ajánl fel a január 15-i héten.

A 4. szülinapját ünnepli a cég

A 2019 decemberében alakult cég, mely már több mint 5 millió rendelést teljesített sikeresen, most – a közösség támogatásának szellemében – a gyermekek egészségesebb táplálkozásának segítésével bővíti tevékenységét. Gabriel Makki, a Kifli.hu ügyvezetője kiemeli:

„Negyedik évfordulónk több mint egy mérföldkő; ez megerősíti küldetésünket, hogy az egészséges élelmiszerekhez mindenki elérhető áron jusson hozzá. Nem tudom jobb módját elképzelni az ünneplésnek, mint a legfiatalabb generációt segítve. Elkötelezettek vagyunk friss, minőségi élelmiszereket szállítani az óvodák számára, ezzel támogatva a következő generáció egészségét, és ez a heti felajánlásunk új szintre emeli az erőfeszítéseinket.”

Ez a kezdeményezés kiegészíti a Kifli.hu folyamatos közösségi törekvéseit, beleértve a sikeres „Akadálymentes Klubot”, amely az idősek és a fogyatékkal élők számára nyújt ingyenes szállítás mellett egyéb kedvezményeket is.

A Kifli.hu szolgáltatási területein belül érdeklődő óvodáknak nincs más tennivalójuk, mint felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a részletekért.

Kapcsolódó cikkeink