A 4 éves Kifli a minimális rendelési érték csökkentésével ünnepel

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 01. 18. 12:50

Miközben a Kiflinél elfújják a gyertyákat a negyedik születésnapi tortán, azt kívánják, hogy mindenkinek jusson a Kifli élményből. A friss, minőségi ételek és a csúcsminőségű kiszolgálás örömének terjesztése érdekében a minimális rendelési értéket közel harmadára, a csupa négyes számjegyből álló 4.444 Ft-ra csökkentették erre a hétre! Miért? Mert mindenki megérdemel egy kis ízelítőt a Kifli.hu varázslatából.

Gabriel Makki, a Kifli.hu vezérigazgatója így emlékszik vissza az útra:

„Az álomhatár, az 5 millió leszállított megrendelés elérése csak egy mérföldkő. Célunk ennél ambiciózusabb – szeretnénk, ha Magyarországon minden háztartás élvezné a Kifli.hu nyújtotta kényelmet. A minimális rendelési limit közel 60 százalékos csökkentésével mindenki számára megnyitjuk az ajtót, hogy átadja magát a Kifli élménynek.”

Ez az ellenállhatatlan ajánlat nem csak az újonnan érkezőknek szól, hanem ajándék a meglévő vásárlóknak is! A születésnaphoz kapcsolódó egész hetes bonanza január 15-től 21-ig tart, biztosítva, hogy mindenki kapjon egy szeletet az ünneplésből.

Makki hozzátette:

„Soha nem volt ilyen egyszerű belemerülni egy olyan világba, ahol a minőség találkozik a kényelemmel, és minden falatot mosollyal szállítanak. A Kifli nem csak egy online élelmiszer-kiskereskedő: ez egy életstílus-váltás, ráadásul a küszöbig szállítva.”

Kapcsolódó cikkeink