A 10 legbosszantóbb étteremtrend, II. rész
Jöjjön hát az eredeti lista.
Ahogy már írtuk, a világ egyik leghíresebb – egyébként a nagyközönség értékelései alapján összeállított – étteremkalauzának, a Zagatnak 2011-ben a legolvasottabb posztja egy negatív lista volt: A 10 legbosszantóbb étteremtrend!
A sikerből kiindulva idén februárban megjelent a 2012 év hasonló leltárja, cikkünk előző részében ezt mutattuk be. Ígéretünkhöz híven ezúttal az eredeti listával folytatjuk.
Ez a lajstrom ugyanúgy vitatható, mint az előző, de állításai európai szemmel talán kevésbé meglepőek, mint a „frissebbik” listáé.
1.Közösségi asztalok
2.A polgárháború idejét idéző enteriőr
3.Krétával táblára írt menü
4.Bajuszos pincér
5.Gourmet puncsok
6.Kancsós csapvíz az asztalon jég nélkül
7.Pop-up éttermek
8.Ételsor könnyen elkészíthető (kényelmi) fogásokból
9.Miniszendvicsek
10.Kenyér és péksütemény, amit külön számláznak
Lapunk 2012. évi horeca trendelemzését itt találja.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
MSZÉSZ: Április 8-ig lehet kitölteni a HOTREC kérdőívet
A HOTREC (európai tagországok szállodai és éttermi szövetségeinek ernyőszervezete) felmérést…
Tovább olvasom >Megint egy Walmart-csokor! – A nap képe
Az amerikai üzletláncból származó „szokásos” képsorozatunk természetesen most sem Walmart-specifikus,…
Tovább olvasom >Fagylalt(kiszerelés?) – A nap videója
Kis fantáziával könnyű elképzelni, hogy így a pultosból is költő…
Tovább olvasom >