A 10 legbosszantóbb étteremtrend, II. rész

Szerző: Trade Horeca Dátum: 2012. 02. 27. 15:35

Jöjjön hát az eredeti lista.
Ahogy már írtuk, a világ egyik leghíresebb – egyébként a nagyközönség értékelései alapján összeállított – étteremkalauzának, a Zagatnak 2011-ben a legolvasottabb posztja egy negatív lista volt: A 10 legbosszantóbb étteremtrend!

A sikerből kiindulva idén februárban megjelent a 2012 év hasonló leltárja, cikkünk előző részében ezt mutattuk be. Ígéretünkhöz híven ezúttal az eredeti listával folytatjuk.

Ez a lajstrom ugyanúgy vitatható, mint az előző, de állításai európai szemmel talán kevésbé meglepőek, mint a „frissebbik” listáé.

1.Közösségi asztalok
2.A polgárháború idejét idéző enteriőr
3.Krétával táblára írt menü
4.Bajuszos pincér
5.Gourmet puncsok
6.Kancsós csapvíz az asztalon jég nélkül
7.Pop-up éttermek
8.Ételsor könnyen elkészíthető (kényelmi) fogásokból
9.Miniszendvicsek
10.Kenyér és péksütemény, amit külön számláznak

Lapunk 2012. évi horeca trendelemzését itt találja.

Kapcsolódó cikkeink