A 10 legbosszantóbb étteremtrend, II. rész
Jöjjön hát az eredeti lista.
Ahogy már írtuk, a világ egyik leghíresebb – egyébként a nagyközönség értékelései alapján összeállított – étteremkalauzának, a Zagatnak 2011-ben a legolvasottabb posztja egy negatív lista volt: A 10 legbosszantóbb étteremtrend!
A sikerből kiindulva idén februárban megjelent a 2012 év hasonló leltárja, cikkünk előző részében ezt mutattuk be. Ígéretünkhöz híven ezúttal az eredeti listával folytatjuk.
Ez a lajstrom ugyanúgy vitatható, mint az előző, de állításai európai szemmel talán kevésbé meglepőek, mint a „frissebbik” listáé.
1.Közösségi asztalok
2.A polgárháború idejét idéző enteriőr
3.Krétával táblára írt menü
4.Bajuszos pincér
5.Gourmet puncsok
6.Kancsós csapvíz az asztalon jég nélkül
7.Pop-up éttermek
8.Ételsor könnyen elkészíthető (kényelmi) fogásokból
9.Miniszendvicsek
10.Kenyér és péksütemény, amit külön számláznak
Lapunk 2012. évi horeca trendelemzését itt találja.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Meglepetés a nemzetközi szállodaláncok rangsorában: a nagy nevek alulteljesítettek
A nemzetközi szállodaláncok között végzett felmérésben meglepő eredmények születtek, amelyek…
Tovább olvasom >Borravaló vagy szervizdíj
Gyakran nagy bizonytalanság övezi a témát: a mára szinte mindenhol alkalmazott…
Tovább olvasom >Az NTAK-ból már látszik: 16%-kal nőtt az utazók száma az őszi szünetben
Kiemelkedő utazási kedvet hozott hazánkban az október 26. és november…
Tovább olvasom >