A 10 legbosszantóbb étteremtrend, II. rész
Jöjjön hát az eredeti lista.
Ahogy már írtuk, a világ egyik leghíresebb – egyébként a nagyközönség értékelései alapján összeállított – étteremkalauzának, a Zagatnak 2011-ben a legolvasottabb posztja egy negatív lista volt: A 10 legbosszantóbb étteremtrend!
A sikerből kiindulva idén februárban megjelent a 2012 év hasonló leltárja, cikkünk előző részében ezt mutattuk be. Ígéretünkhöz híven ezúttal az eredeti listával folytatjuk.
Ez a lajstrom ugyanúgy vitatható, mint az előző, de állításai európai szemmel talán kevésbé meglepőek, mint a „frissebbik” listáé.
1.Közösségi asztalok
2.A polgárháború idejét idéző enteriőr
3.Krétával táblára írt menü
4.Bajuszos pincér
5.Gourmet puncsok
6.Kancsós csapvíz az asztalon jég nélkül
7.Pop-up éttermek
8.Ételsor könnyen elkészíthető (kényelmi) fogásokból
9.Miniszendvicsek
10.Kenyér és péksütemény, amit külön számláznak
Lapunk 2012. évi horeca trendelemzését itt találja.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A világ legjobb gasztronómiai városai 2025-ben – New Orleans a csúcson
A Time Out magazin több ezer helyi lakos bevonásával állította…
Tovább olvasom >A Gundel technikum (a korábbi Ecseri szakközépiskola) volt diákjait várja a Gundel Alumni Közösségbe
A Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, korábbi nevén az…
Tovább olvasom >Méréstolmács jigger – A nap képe
Amatőr mixer olvasó, készíts tökéletesen arányos koktélokat a Viski rozsdamentes…
Tovább olvasom >