Futárok ezreivel fejleszt a Pizza Hut

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 07. 20. 10:40

Év végéig 14 ezer futárral bővíti alkalmazottainak számát világszerte a Pizza Hut – idézi a gyorsétteremlánc közleményét a Világgazdaság Online. A tervek szerint havonta 3 ezer fővel növelik a munkavállalói állományt, és mind teljes, mind részmunkaidős szerződéseket is kötnek majd.

A Kentucky Fried Chicken társaságában a Yum! Brands csoporthoz tartozó Pizza Hut eredetileg helyben kiszolgáló étteremként indult, ám a riválisai, többek közt a Papa John’s Pizza és a Domino’s Pizza is jelentős előrelépést tettek technológiai fejlettség terén, és mobilos applikációval is megrendelhető házhoz szállítással tették vonzóbbá szolgáltatásaikat.

A Pizza Hutnak a futárbázis bővítésével éppen az a célja, hogy felgyorsítsa a kiszállítási folyamatot, és ezen a téren is felzárkózzon a versenytársai mellé. Míg a Pizza Hut összesen 16 400 éttermet üzemeltet, és több mint száz országban van jelen, addig fő konkurense, a Domino’s Pizza 14 ezer ponton várja a vendégeket több mint 85 országban. (vg.hu, Varga Adrienne)

Kapcsolódó cikkeink