900 gyakornoki állást kínál a SPAR Austria 2023-ban

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 01. 18. 09:02

A SPAR Austria bejelentése szerint 900 gyakornoki állást hirdet meg a kiskereskedelem 24 különböző területén 2023-ban.

A képzési program után a szervezet számos tanulási és fejlődési lehetőséget kínál a gyakornokoknak. A vállalat már fogadja azon érdeklődők jelentkezését, akik idén ősszel megkezdenék a képzést és belépnének a SPAR Austria gyakornoki programjába.

Hans K Reisch, a SPAR Austria igazgatótanácsának elnökhelyettese szerint:

“A fiatalok a felfedezés szakaszában vannak. Előfordul, hogy azt a szakmát, amelyet 14 vagy 15 éves korukban választottak, a későbbiekben nem érzik megfelelőnek, vagy éppen más területen szeretnének elhelyezkedni. A SPAR Austria 24 különböző területen kínált képzéssel és a munkahelyek széles választékával számos lehetőséget nyújt a fiataloknak. A SPAR-nál történő képzés biztos szakmai alapot teremt, és a cégcsoporton belüli további fejlődés alapköve.”

A kiskereskedő megjegyezte, hogy az elmúlt években a demográfiai változások miatt egyre nehezebbé vált a rendelkezésre álló képzési helyek betöltése.

A motivált fiatalok bevonzására tett erőfeszítések részeként a kiskereskedő hűségbónuszt és különböző biztosítási kedvezményeket ajánl a munkavállalóknak. A gyakornokok a kiskereskedelmi láncnál töltött gyakorlati idő alatt összesen több mint 6700 euró értékben szerezhetnek további bónuszt – tette hozzá a SPAR Austria.

ESM

Kapcsolódó cikkeink