90 millió fontból korszerűsíti több mint 30 üzletét a brit Aldi idén nyáron

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 06. 17. 09:18

Az Aldi idén nyáron több mint 30 brit üzletet korszerűsít 90 millió font beruházásával.

Több mint 100 üzletet újít fel az Aldi az Egyesült Királyságban különböző mértékben az elkövetkező évben, Crewe-tól Cardiffig és Didcot-tól Dumfries-ig.

A fejlesztések prioritása többek között a tágasabb terek létrehozása, és az üzletek fenntarthatóbb funkciókkal, így energiahatékony technológiával való felszerelése – például az energiafelhasználás csökkentése érdekében a hűtőszekrényekre ajtók szerelése, és a CO2-kibocsátás mérséklése céljából természetes hűtőközegek használata.

A munkálatokra június és augusztus között kerül sor, ami egyes üzletekben, például Leek Newportban és Brierly Hillben jelentősebb változásokat eredményez.

Jonathan Neale, az Aldi UK nemzeti ingatlanügyekért felelős ügyvezető igazgatója elmondta:

– Az Aldi az elmúlt 12 hónapban minden más élelmiszer-kiskereskedőnél több új vásárlót vonzott, és továbbra is a lehető legjobb élményt szeretné nyújtani vásárlóinak az üzletekben.

– Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a vásárlási élmény az általunk kínált kiváló minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal egyenrangú legyen. A változtatások során elengedhetetlen az is, hogy megtaláljuk a módját a környezeti hatások csökkentésének, miközben tovább bővítjük országos üzlethálózatunkat.

Grocery Gazette

Kapcsolódó cikkeink