5 millió forint értékben adományoz az ALDI a Magyar Vöröskereszt segítségével az árvízkárosultaknak

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 06. 20. 10:04

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ötmillió forint értékben ajánlott fel termékeket a rekordméretű árvízben résztvevő katasztrófavédők, tűzoltók, önkéntesek és a bajba jutott magyar családok számára. Az áruházlánc adományát a Magyar Vöröskereszt segítségével juttatja el a rászorulók számára. Az ALDI által felajánlott termékek között tartós élelmiszer, konzerv, tisztítószer és papíráru is megtalálható.

„Bízunk abban, hogy felajánlásunkkal kézzel fogható és hatékony segítséget nyújthatunk az árvízi védekezésben résztvevő valamennyi érintett és a bajba jutott családok számára, illetve segíthetjük az árhullám levonulása után a mielőbbi gyors és szakszerű helyreállítási munkákat” – mondta Székács Tibor, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója.

Az adományok eljuttatását az érintettekhez az ALDI a Magyar Vöröskereszt segítségével végzi. A segélyszervezet munkatársai és önkéntesei gondoskodnak arról, hogy az adomány azokhoz jusson el, ahol a legnagyobb szükség mutatkozik.

„Az ALDI által felajánlott adomány rendkívül hasznos segítség a Magyar Vöröskereszt számára. Munkatársaink és önkénteseink az igényfelméréseket követően, ezáltal gyorsan és hatékonyan tudnak segíteni az árvízkárosult, rászoruló családoknak” – mondta el Kardos István, a Magyar Vöröskereszt főigazgatója.

Kapcsolódó cikkeink