35 millió tojás fogy húsvétkor – a minőség pedig egyre jobb!
Harmincöt millió tojás, háromezer tonna sonka és 900 tonna csokoládé fogy húsvét idején Magyarországon, ami 230 ezer élelmiszer-ellenőrzést jelent 2007 óta. Szerencsére a termékek minősége egyre jobb.
Az egyre több ellenőrzést a növekvő élelmiszer-fogyasztás indokolja, húsvét táján 35 millió darab tojást, háromezer tonna sonkát és 900 tonna csokoládét fogyaszt a magyar lakosság – mondta Szollár Domokos kormányszóvivő kedden, a budapesti Vásárcsarnokban. Süth Miklós, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium szakállamtitkára a sajtótájékoztatón azt is elmondta, hogy a húsvéti élelmiszer-ellenőrzések tapasztalatai javuló tendenciát mutatnak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Hullámok a cégtrendben – a felszámolások és cégalapítások változó arcai
Csökkenő megszűnések mellett is csökkenő cégszámok a cégtrendben. A cégalapítási…
Tovább olvasom >IGD: A retail média és a hatékonyságnövelés fontos lesz 2024-ben
Az alábbi cikkünkben azt az IGD nemrégiben megjelent előrejelzésében felvázolt öt…
Tovább olvasom >Óvatosan, de tudatosan terveznek a hazai vállalkozások – VOSZ Barométer üzleti hangulatelemzés – 2024. I. negyedév
A bizonytalanság továbbra is erősen érezhető a hazai vállalkozások üzleti…
Tovább olvasom >