3 milliót sétáltak össze a beteg gyermekeknek

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 10. 03. 11:16

Október 1-jén újra jótékonysági sétát szervezett az Amway országszerte 12 helyszínen. A „10 000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK” program célja az volt, hogy a résztvevők 10 000 lépéssel és jelképes, 500 forintos adománnyal segítsék beteg gyermekek gyógyulását. A séta ismét rekorddal zárult: október első vasárnapján országszerte 2690-en gyalogoltak a jó ügyért. A részvételi díjakból befolyt összeget az Amway megduplázta, így összesen 3 millió Ft gyűlt össze a gyermekkórházak és gyermekalapítványok javára.

 

Az Amway Hungária immár harmadik alkalommal idén is megszervezte „10 000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK” országos jótékonysági akcióját október 1-jén. A résztvevők egy 5 kilométeres, frissítő sétával és jelképes részvételi díjjal, 500 forinttal támogathatták hazai gyermekkórházak és gyermekalapítványok gyógyító munkáját, de lehetőség volt további adományok befizetésére is. A részvételi díjak összegét az Amway megduplázta, ezzel is segítve a kis betegek mihamarabbi felépülését.

Az országos akcióban 12 város, Budapest, Debrecen, Dunaújváros, Gyöngyös, Mohács, Nyíregyháza, Szeged, Szolnok, Tatabánya, Vác, Zalaegerszeg és Zirc vett részt. A közel 5 kilométeres távot 2690-en, köztük az Amway munkatársai és üzleti vállalkozói gyalogolták le országszerte. A sétán befolyt adományok és az Amway támogatásából összesen 3 millió forint gyűlt össze a beteg gyermekek javára, melyből többek között a gyógyításukhoz szükséges új, korszerű eszközök megvásárlására nyílik lehetőség.

„Évente többször szervezünk jótékonysági akciókat a beteg gyermekek gyógyításáért. Nyáron kerékpározással, ősszel pedig gyaloglással segítjük a gyermekkórházak nélkülözhetetlen munkáját. Büszkék vagyunk arra, hogy az idei séta a résztvevők számát és támogatás összegét tekintve újra rekordot döntött: reméljük, jövőre még többen csatlakoznak hozzánk” – mondta el Törőcsik Dalma, az Amway Hungária vállalati kapcsolatokért felelős vezetője.

A „10.000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK” akcióban részt vevő városok és a támogatott intézmények, szervezetek:

Város Támogatott intézmény/szervezet
1. Budapest Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekklinika
2. Debrecen Leukémiás Gyermekekért Alapítvány
3. Dunaújváros Szent Pantaleon Kórház – Az Emberek Egészségéért Alapítvány
4. Gyöngyös Bugát Pál Kórház
5. Mohács Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezete
6. Nyíregyháza Down Egyesület
7. Szeged SZTE Gyermekgyógyászati Klinika Reménysugár Alapítvány
8. Szolnok Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház
9. Tatabánya Szent Borbála Kórház Gyermekosztálya
10 Vác Jávorszky Ödön Kórház
11. Zalaegerszeg Zala Megyei Szent Rafael Kórház
12. Zirc Veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház

Kapcsolódó cikkeink