21 ország állított ki az IFE Foodapesten

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 02. 01. 08:00

Mintegy 7000 szaklátogató tekintette meg 2007. november 20–22. között az első IFE Foodapest szakkiállítást, áll a Hungexpo Zrt. záró sajtóközleményében. A kiállításon 21 országból 220 kiállító vett részt.
A Hungexpo Zrt. és a Montgomery International Ltd. első ízben szervezte meg közösen a hazai élelmiszeripar seregszemléjét a Budapesti Vásárközpontban.
A kiállítás zárónapján Gráf József földművelésügyi miniszter ünnepélyes keretek között adta át a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy használatára jogosító okleveleket és díjakat. A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Magyar Közösségi Agrármarketing Centrum (AMC) Kht. immár kilenc éve sikeresen működő pályázatán a 2007. év folyamán a védjegy használati jogát 19 gyártó 32 termékcsaládba tartozó 62 új terméke nyerte el.
Ezentúl évente jelentkezik a közös szervezésű IFE Foodapest. A megújult tematikával rendezett élelmiszer-ipari szakkiállítást minden második évben az élelmiszer-gépipar termékeit és szolgáltatásait felsorakoztató Foodatech Nemzetközi Élelmiszer-gépipari és Csomagolástechnikai Szakkiállítás kíséri. A két kiállítás együtt először 2008. november 18–20. között várja az élelmiszer-ipari szakembereket a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

Kapcsolódó cikkeink