2050-re eléri a zéró emissziót a Tyson Foods
A Tyson Foods azt a célt tűzte ki, hogy 2050-re eléri a nettó zéró üvegházhatású gáz-kibocsájtást. Korábban a cégnek nem sikerült tartania a határidőt, amely az amerikai gazdálkodási gyakorlatból eredő emisszió csökkentésére irányult.
A legnagyobb amerikai húscsomagoló cég új célja túlhaladja a korábbit, amellyel 2030-ra 30%-kal csökkentette volna az emissziót.
Ahhoz, hogy a Tyson elérje a nettó zéró kibocsájtást, a cégei működtetéséhez szükséges energia 50%-át megújuló forrásból szeretné biztosítani 2030-ra.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
100%-ban megújuló energiára vált a Henkel kenyai gyártóüzemében
Teljesen megújuló energiára állt át a Henkel kenyai gyártóüzemében, amely…
Tovább olvasom >Valóságidegen a zöldátállás: a globális energiafogyasztás növekedése és a megújuló energia korlátai
Az Energy Institute 2023-as energiastatisztikai évkönyve kijózanító képet fest a…
Tovább olvasom >Új együttműködő csatlakozott a Mol műanyaghulladék-hasznosításához
A Mol és a Lummus Technology együttműködik a műanyaghulladékok kémiai…
Tovább olvasom >További cikkeink
Prémium legyen, de fenntartható is – a legifjabb generáció elvárásai
A kiskereskedelmi szereplők kénytelenek lesznek egyre nagyobb figyelmet fordítani fenntarthatósági…
Tovább olvasom >Liptai Zsolt lett az év bortermelője
A Magyar Bor Akadémia (MBA) Év Bortermelője Magyarországon 2024 elismerését…
Tovább olvasom >Tippek a bankkártyás csalások elkerülésére az ünnepi forgatagban
A karácsonyi időszak a vásárlás öröméről szól, ám ilyenkor a…
Tovább olvasom >