2050-re eléri a zéró emissziót a Tyson Foods
A Tyson Foods azt a célt tűzte ki, hogy 2050-re eléri a nettó zéró üvegházhatású gáz-kibocsájtást. Korábban a cégnek nem sikerült tartania a határidőt, amely az amerikai gazdálkodási gyakorlatból eredő emisszió csökkentésére irányult.
A legnagyobb amerikai húscsomagoló cég új célja túlhaladja a korábbit, amellyel 2030-ra 30%-kal csökkentette volna az emissziót.
Ahhoz, hogy a Tyson elérje a nettó zéró kibocsájtást, a cégei működtetéséhez szükséges energia 50%-át megújuló forrásból szeretné biztosítani 2030-ra.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
100%-ban megújuló energiára vált a Henkel kenyai gyártóüzemében
Teljesen megújuló energiára állt át a Henkel kenyai gyártóüzemében, amely…
Tovább olvasom >Valóságidegen a zöldátállás: a globális energiafogyasztás növekedése és a megújuló energia korlátai
Az Energy Institute 2023-as energiastatisztikai évkönyve kijózanító képet fest a…
Tovább olvasom >Új együttműködő csatlakozott a Mol műanyaghulladék-hasznosításához
A Mol és a Lummus Technology együttműködik a műanyaghulladékok kémiai…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Nagy Márton: A hazai fogyasztás erősödik
A hazai fogyasztás erősödik, a belső kereslet és az ettől…
Tovább olvasom >Csokiláz és pikáns rendelések – a magyarok így ünneplik a halloweent
Különleges rendelések és új édességtrendek Közép-Európában: egyre népszerűbbek az intim…
Tovább olvasom >