2050-re eléri a zéró emissziót a Tyson Foods
A Tyson Foods azt a célt tűzte ki, hogy 2050-re eléri a nettó zéró üvegházhatású gáz-kibocsájtást. Korábban a cégnek nem sikerült tartania a határidőt, amely az amerikai gazdálkodási gyakorlatból eredő emisszió csökkentésére irányult.

Fenntarthatóbban csomagolnak
A legnagyobb amerikai húscsomagoló cég új célja túlhaladja a korábbit, amellyel 2030-ra 30%-kal csökkentette volna az emissziót.
Ahhoz, hogy a Tyson elérje a nettó zéró kibocsájtást, a cégei működtetéséhez szükséges energia 50%-át megújuló forrásból szeretné biztosítani 2030-ra.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
100%-ban megújuló energiára vált a Henkel kenyai gyártóüzemében
Teljesen megújuló energiára állt át a Henkel kenyai gyártóüzemében, amely…
Tovább olvasom >Valóságidegen a zöldátállás: a globális energiafogyasztás növekedése és a megújuló energia korlátai
Az Energy Institute 2023-as energiastatisztikai évkönyve kijózanító képet fest a…
Tovább olvasom >Új együttműködő csatlakozott a Mol műanyaghulladék-hasznosításához
A Mol és a Lummus Technology együttműködik a műanyaghulladékok kémiai…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országos Kereskedelmi Szövetség: az árrés nem profit!
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nemzetközi élelmiszer-kereskedő tagvállalatai az elmúlt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >