2050-re eléri a zéró emissziót a Tyson Foods
A Tyson Foods azt a célt tűzte ki, hogy 2050-re eléri a nettó zéró üvegházhatású gáz-kibocsájtást. Korábban a cégnek nem sikerült tartania a határidőt, amely az amerikai gazdálkodási gyakorlatból eredő emisszió csökkentésére irányult.

Fenntarthatóbban csomagolnak
A legnagyobb amerikai húscsomagoló cég új célja túlhaladja a korábbit, amellyel 2030-ra 30%-kal csökkentette volna az emissziót.
Ahhoz, hogy a Tyson elérje a nettó zéró kibocsájtást, a cégei működtetéséhez szükséges energia 50%-át megújuló forrásból szeretné biztosítani 2030-ra.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
100%-ban megújuló energiára vált a Henkel kenyai gyártóüzemében
Teljesen megújuló energiára állt át a Henkel kenyai gyártóüzemében, amely…
Tovább olvasom >Valóságidegen a zöldátállás: a globális energiafogyasztás növekedése és a megújuló energia korlátai
Az Energy Institute 2023-as energiastatisztikai évkönyve kijózanító képet fest a…
Tovább olvasom >Új együttműködő csatlakozott a Mol műanyaghulladék-hasznosításához
A Mol és a Lummus Technology együttműködik a műanyaghulladékok kémiai…
Tovább olvasom >További cikkeink
Árrésstop árnyékában: így alakulnak a húsvéti bevásárlás költségei 2025-ben
Az idei húsvéti bevásárlási szezon igazi meglepetése nem a csokinyúl…
Tovább olvasom >Innovatív gombafehérjés desszerteket fejlesztett az Eroski
A spanyol Eroski áruházlánc a catering terén vezető Ausolannal, az…
Tovább olvasom >Csökkenő születésszám, növekvő kihívások
A demográfiai trendek és a fogyasztói szokások alakulása egyaránt formálja…
Tovább olvasom >