2023-ra már a szupermarketek polcain lehet a tenyésztett hús
A laboratóriumokban „kifejlesztett” húst organikusan tartott állatok sejtjeinek megsokszorozásával hozzák létre.

Hús kémcsőből – a jövő élelmiszere
Az Ivy Farm Technologies laboratóriumi körülmények között előállított marha- és disznóhúsa már 2023-ra a brit szupermarketek polcaira kerülhet. Az Oxford Egyetem által működtetett kutatóközpont célja az volt, hogy úgy olyan egészséges húsalternatívát alkosson, amely a lehető legkevésbé környezetterhelő, é az állatjóllétet is fókuszban tartja.
Az Ivy Farm 2022-ben szeretne éttermet nyitni, amelyben az új élelmiszert lehetne megkóstolni, mielőtt a retailereknek elkezdené szállítani a húst 2023-ban.
Springwise
Kapcsolódó cikkeink
60 millió eurót fordított spanyolországi gyárának fejlesztésére a Danone
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Új állatjóléti rendelet készül – megkezdődött a társadalmi konzultáció
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Upcycling élelmiszer-kategóriát vezet be kínálatába a Knuspr Németországban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Yettel: Új, rugalmas üzleti tarifacsalád és digitális app KKV-knak – a változó gazdasági környezethez igazodva
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Praktiker: jön a személyes tanácsadás, egyszerűsödik a vásárlás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Pink kürtőskalácsokkal és desszertekkel nyit a 12. Kürtőskalács Fesztivál
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >