2012 legjobb videói III. – A nap videója

Szerző: Trade Horeca Dátum: 2013. 01. 03. 17:26

Tavaly indult A nap videója sorozatunkban több mint kétszáz filmet mutattunk be, ezek közül választottuk ki az olvasónk által legtöbbet nézetteket. Az új év kezdetén újra bemutatjuk legsikeresebbeket – kategóriánként hármat. Jöjjenek ma a leglátványosabb vendéglátóhely-bemutatók!

Nagymenők birodalmában

Nagyon cool a New York-i NoMad étterem videója: a Nagymenők stílusában, a Kapj el ha tudsz zenéjére mint két maffiafőnök vonul át éttermén a 3 Michelin csillagos séf, Daniel Humm és partnere, Will Guidara.
A szakács és az ügyvezető március végén nyitották meg éttermüket, amelynek sikerét borítékolhatjuk, hiszen ez a páros működteti a világ legjobb éttermeinek listáján a 2011-es szavazáskor 24 helyen álló, ugyancsak New York-i Eleven Madison Park-ot is.
Már csak azért is érdemes megnézni a filmet, mert ritkán adódik lehetőség arra, hogy ennyire autentikus megközelítéssel láthassunk egy igazi amerikai luxuséttermet és háttérhelyiségeit, valamint a jól felszerelt konyhán dolgozó munkatársak hadát.

NoMad from Eleven Madison Park on Vimeo.

Báránysült 86 féle alapanyagból

Társasjátéknak sem utolsó a Chicagói Aline étterem báránysültje, pontosabban annak körete – kit színessége, változatossága ejt rabul, mást a tálalás precizitása, akad, aki érzékszervi tornaként tekint az egészre, és még az sem elképzelhetetlen, hogy valaki az ízét szereti. Ha tehetnénk, mi biztosan nem maradnánk ki egy efféle happeningnek is.

Avastar night club

A külsőségekben, és feltehetően gátlásainak mértékét illetően is magyar sorstársaira hasonlító dél-afrikai „éjszakai” üzletember szerethette az Avatar című monumentális sci-fi filmet, bár úgy hisszük, inkább annak sikerét akarta meglovagolni, amikor megnyitotta szórakozóhelyét. Becsületesen nem Avatar, hanem Avastar néven – más dolgokban sok a hasonlóság Cameron filmjének elemeivel. Mindenesetre a filmek alapján mi is megnéznénk, persze nem a Na’Vi-ba öltözött pincérlányok kedvéért; hanem azért, amiért az ember szeretne a nagy amerikai filmstúdiók
vidámparkjaiba is elmenni.

Kapcsolódó cikkeink