200 millió adag kávé
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2019/09/Pannon_opt-245x300.jpeg)
Zádor Ákos
értékesítési
igazgató
Pannon Kávé
A hazai kávézási piac egyik meghatározó szereplője, a most 15 éves Pannon Kávé Kft. folyamatosan bővíti szolgáltatásainak körét. A kezdeti időszakban kizárólag asztali kisgépekkel és ehhez tartozó kávéval foglalkoztunk, leginkább kis és közepes forgalmú vendéglátóhelyeket kiszolgálva – hangsúlyozta Zádor Ákos, a cég értékesítési igazgatója. – E szegmens azóta is az értékesítésünk gerincét adja, ez egészült ki később nagyobb kapacitású kávéautomaták üzemeltetésével, majd a professzionális karosgépes kávészolgáltatással. Az kezdetek óta használt Corso Verona kávémárka – a Caffé Perla branddel együtt – 2015-ben a cég tulajdonába került, így ma már saját kávémárkákkal dolgozhatunk az intenzív márkaépítésre helyezve a hangsúlyt. Szemes kávéink a világ legjobb termőterületeiről származó kiváló alapanyagokból készülnek, kávépörkölő partnerünk a 100 éve működő katalán Cafés Cornella. Történetünk első 15 évében partnereink 200 millió adag kávénkat szolgálták fel vendégeiknek.
Magyarország folyamatosan fejlődő kávékultúrájában és kávépiacában komoly potenciált látunk. Úgy látjuk, ma már csak az marad életben a piacon, aki minőséget és egyediséget képvisel. Erre törekszünk a fejlesztésekben is, így számos új terméket és szolgáltatást vezetünk be, amelyek segítségével folyamatosan meg tudjuk újítani a kínálatunkat, és folyamatosan bővítjük a gépparkunkat is. (x)
Kapcsolódó cikkeink
Tovább emelkednek a kávéárak, figyelmeztet a Lavazza
Az olasz Lavazza arra figyelmeztet, hogy a kávé ára a…
Tovább olvasom >Más kávék! – A nap videója
Hogyan isszák a kávét a nagyvilágban; biztosan vannak közöttük olyanok…
Tovább olvasom >A kávé segít, ha túl sok ülőmunkát végez az ember
Egy friss kutatás szerint a rendszeres kávéfogyasztás mérsékelheti azokat az…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >