20-30-40 százalékos árengedmények: indul a Tavaszi Kupon Napok

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 04. 00:05

A korábbi online kuponakciók óriási sikere után március 10-14. között a legnagyobb hazai online kupongyűjtő oldal ismét megrendezi a Tavaszi Kupon Napokat.

Ennek keretén belül egy fővárosi, és három vidéki bevásárlóközpontban lehet kedvezményesen vásárolni. Általában 20, de akár a 30-40%-kal is olcsóbban juthatnak a vásárlók a kiválasztott termékekhez.
A tavasz közeledtével fellendül a vásárlási kedv, ezzel együtt persze mindenki szeretne a lehető legolcsóbban hozzájutni a termékekhez. Erre remek lehetőséget nyújtanak az online kuponok. Hiszen a vásárlónak nem kell mást tennie, mint felmenni az online kupongyűjtő oldalra, kiválasztani a legjobban tetsző kupont, majd kinyomtatni, és az adott üzletben beváltani.
"Közel 200 online kupon segítségével lehet kedvezményesen vásárolni március 10-14. között, a Tavaszi Kupon Napok ideje alatt. A kevésbé ismertektől a legnagyobb világmárkákig számos termékhez átlagosan 20%-kal olcsóbban lehet hozzájutni, de a kedvezmények mértéke elérheti a 30-40%-ot is" – ismerteti a Tavaszi Kupon Napok részleteit Besenyei Kálmán, a Napiakciok.hu vezetője.
A március 10-én induló Tavaszi Kupon Napokon a budapesti, győri és pécsi Árkád, valamint a debreceni Fórum bevásárlóközpont vesz részt. A korábbi Kupon Napok sikere után vélhetően a 2010-es Tavaszi Kupon Napokon még többen fogják igénybe venni a kedvezményes lehetőségeket – írja a tozsdeforum.hu.

Kapcsolódó cikkeink