173 milliárdos uniós forrás a vállalkozások fejlesztésére

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 02. 25. 12:37

Kizárólag vállalkozásfejlesztésre 173 milliárd forint uniós forrást különítettek el az Új Széchenyi Terv keretén belül az idei pályázati ciklusban. A cégek pozíciójának előremozdítását, valamint a konkrét fejlesztési ötleteket közvetlenül támogató pályázati kiírásokról egy márciusi workshopon tájékozódhatnak az érdeklődők.

A Workshop célja egy új, ámde egyszerű megközelítés és módszertan segítségével a releváns pályázati lehetőségek összehangolása, illetve megvalósítása időben, térben és az anyagi lehetőségek függvényében. A szervezetfejlesztésben, egészségmegóvásban, munkahelymegtartásban, telephely- és épületfejlesztésben, energetikai korszerűsítésben, szoftver- vagy hardverfejlesztésben gondolkodó vállalatok vezetői és munkatársai minden szükséges és jelenleg fellelhető információhoz hozzájuthatnak a pályázati workshopon.

A 2011. március 2-i pályázati tájékoztató fórumon térítésmentesen vehet részt, ha kis-, közép- vagy nagyvállalat, államigazgatási intézmény, önkormányzat, polgármesteri hivatal, közművelődési intézmény, művészeti tudományos intézmény, pályázati tanácsadó, szövetség, kamara, szakszervezet, országos érdekképviselet, országos civil szervezet vagy alapítvány, felső- vagy közoktatási intézmény, illetve médium munkatársa.

Jelentkezési határidő: 2011. március 1.

Az aktuális pályázati kiírásokról és a Workshop-sorozat következő állomásairól bővebben a www.workshopok.hu oldalon tájékozódhat.

FISZ Hírügynökség

Kapcsolódó cikkeink