150 millió dollárból bővíti a Nestlé USA dél-karolinai üzemét
A projekt keretében a vállalat egy újabb gyártósort telepít az egyadagos fagyasztott ételek gyártására, valamint automatizálási és digitális technológiai fejlesztéseket hajt végre.
A Nestlé USA 150 millió dollárt fordít a dél-karolinai Gaffneyban található gyártóüzemének bővítésére – derül ki a dél-karolinai kormányzó hivatal által megosztott közleményből.
A projekt magában foglalja egy új, egyadagos fagyasztott ételek gyártására szolgáló gyártósor telepítését, valamint automatizálást és digitális technológiai fejlesztéseket – áll a közleményben. Az 1980-ban megnyitott üzem egyike a vállalat tulajdonában lévő 112 amerikai létesítménynek.
Nicole Caldwell, a gaffney-i gyár vezetője szerint a beruházás jól példázza a vállalat gaffney-i közösség iránti elkötelezettségét, és tükrözi a Nestlé folyamatos törekvését az amerikai gyártási lábnyoma és házon belüli kapacitásainak bővítésére. Ezek a fejlesztések lehetővé teszik a cég számára, hogy kielégítse a fagyasztottétel-portfóliójának legkedveltebb márkái iránt felmerülő fogyasztói keresletet.
Food Processing
Kapcsolódó cikkeink
Közel 120 új üzletet nyitott az Aldi 2024-ben az USA-ban
Az Aldi, az egyik leggyorsabban növekvő diszkont élelmiszerlánc, 2024-ben közel…
Tovább olvasom >Új, fehérjealapú termékekkel támogatja a Nestlé a súlykontrollt kulcspiacain
A fehérjékkel kapcsolatos trendeket meglovagolva fejleszt a Nestlé folyamatosan a…
Tovább olvasom >Best Global Brands: a legértékesebb márkák 2024-ben
Az Interbrand globális márkatanácsadó cég idén ősszel mutatta be a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Adni Öröm! – nehéz sorsú embereknek gyűjtenek tartós élelmiszereket a SPAR-üzletekben
Elindult mától a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország…
Tovább olvasom >A technológiai fejlődés és az üzleti utazások
Az International Workplace Group (IWG) – a hibrid munkamegoldások piacának…
Tovább olvasom >K&H: ajándékot, de mit és melyik boltból?
A karácsonyi ajándékozás során a fiatalok körében a ruhák vannak…
Tovább olvasom >