1,25 millió adagnak megfelelő mennyiségű ételt adományoz az Arla és a Nestlé a FareShare-nek
Az Arla és a Nestlé együtt 1,25 millió adagnak megfelelő mennyiségű reggelit adományoz a FareShare jótékonysági szervezetnek, így támogatva a családokat és közösségeket az Egyesült Királyságban.
Az Arla a Cravendale tejjel, a Nestlé pedig cereáliákkal, köztük Shreddies-el járul hozzá a hátrányos helyzetűeket támogató szervezetek által biztosított reggelihez.
Az együttműködés az élelmiszergyártók és a FareShare között már régóta fennálló kapcsolatra épül: az Arla 2005 óta 10 millió, a Nestlé pedig több mint 6 millió adagnak megfelelő mennyiségű étellel járult hozzá a szervezet munkájához.
Csak tavaly a Nestlé 220.000 adagnyi ételt biztosított, amelyet több mint 2500 különböző jótékonysági szervezetnek juttattak el országszerte.
A kezdeményezésre azért is kerül sor, mert az Arla és a Nestlé is tagja a tavaly novemberben indított Coronation Food Projectnek, amelynek célja, hogy az élelmiszeripar együttműködjön az élelmiszerhiány kezelésére és az élelmiszerpazarlás csökkentésére irányuló új módszerek kidolgozásában.
Grocery Gazette
Kapcsolódó cikkeink
Önálló vállalkozásba szervezi víz- és prémiumital-üzletágát a Nestlé
A jövő év elejétől globálisan önálló vállalkozásba szervezi víz- és…
Tovább olvasom >150 millió dollárból bővíti a Nestlé USA dél-karolinai üzemét
A projekt keretében a vállalat egy újabb gyártósort telepít az…
Tovább olvasom >Új világkonyhamárkákat vezetett be a Nestlé
Új, nemzetközi gasztronómiai márkákat vezetett be a Nestlé az USA-ban…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >Drágul a tej és a tejtermékek: mi áll az árak emelkedése mögött?
A tej és tejtermékek ára az elmúlt hónapokban jelentős növekedést…
Tovább olvasom >Fenntartható csomagolás: fókuszban az újrahasznosítás és a körforgásos gazdaság
A csomagolás az ellátási lánc egyik kulcseleme, ahol a fenntarthatóság…
Tovább olvasom >