12 szervezethez juttatta el termékeit a Procter&Gamble

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 12. 21. 10:07

Több mint 20 millió forint értékben adományozott Ariel és Tide mosószereket, valamint Pampers termékeket rászorulóknak a Procter&Gamble (P&G) decemberi akciója keretében.

20 millió forintot meghaladó adománnyal segítette a rászorulókat a Procter&Gamble. A decemberi akció 12 szervezeten: alapítványokon, otthonokon, valamint egy gyermekkórházon keresztül támogatta a nehéz helyzetben lévő gyermekeket, édesanyákat, időseket.

„Az általunk támogatott szervezetek nap, mint nap komoly erőfeszítéseket tesznek a rászorulók életének segítéséért. Tudva ezt, a Procter&Gamble számára egy pillanatig sem volt kérdés, hogy adományával hozzájáruljon munkájukhoz és a jó ügy mellé álljon”- mondta Janky Gyöngyi, a Procter & Gamble vállalati kapcsolatok menedzsere.

Az Ariel és Tide mosószereket, valamint Pampers pelenkákat tartalmazó ajándékcsomagok olyan szervezetekhez jutottak el, mint a nevelőotthonokat magába tömörítő FICE, a szociálisan hátrányos helyzetű tanulók fejlesztéséért küzdő Igazgyöngy Alapítvány vagy a Daganatos Gyermekekért Alapítvány. A P&G a Nemzeti Táncszínház jótékonysági gyűjtéséhez kapcsolódva pedig a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, a Lea Alapítvány, a Menedékház, a Szemem Fénye Alapítvány, a Menhely Alapítvány, a II. számú gyermekkórház, valamint a Magányos Időseket és Családokat Segítő Alapítvány életébe csempészett pár derűs pillanatot.

A Procter&Gamble felelős vállalatként különös gondot fordít a rászoruló társadalmi csoportok támogatására, karácsonyi adományozási akciója is ezt tartotta szem előtt.

Kapcsolódó cikkeink