12-15 százalékkal drágább lesz a kenyér
A drágulás oka az emelkedő minimálbér, az energia és üzemanyag valamint az alapanyag árak növekedése.
A Pékszövetség szerint a nagy áruházláncok nemcsak vásárlóként, hanem termelőként is korlátozzák a pékek reális áremelési lehetőségét. Az áruházakban müködtetett sütődékből gyakran bekerülési ár alatt kerül polcokra a pékáru.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Vezetőváltás a Henkel magyarországi Consumer Brands üzletága élén
2025 április elsejétől Maurizio Salvaggio a Henkel Magyarország Consumer Brands…
Tovább olvasom >A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Megújult a KOMETA – Jó étellel a jó életért
Buona vita!, azaz jó élet lett az olasz gyökerekkel is…
Tovább olvasom >