12-15 százalékkal drágább lesz a kenyér
A drágulás oka az emelkedő minimálbér, az energia és üzemanyag valamint az alapanyag árak növekedése.
A Pékszövetség szerint a nagy áruházláncok nemcsak vásárlóként, hanem termelőként is korlátozzák a pékek reális áremelési lehetőségét. Az áruházakban müködtetett sütődékből gyakran bekerülési ár alatt kerül polcokra a pékáru.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
A Magyar Termék védjegy a cégeknek közösséget, a vevőknek megbízható minőséget ad
A kölcsönös előnyökön alapuló szakmai együttműködések képessé teszik a vállalkozásokat…
Tovább olvasom >Csatlakozik a Bonafarm Csoporthoz Szautner Péter
A Bonafarm Csoport vezérigazgató-helyetteseként és csoport stratégiai igazgatóként folytatja pályafutását…
Tovább olvasom >A Lidl és az Agrárminisztérium bejelentette: indul a hazai dinnyeszezon
Megérkezett az első, magyar beszállítóktól származó görögdinnye szállítmány a Lidl…
Tovább olvasom >